Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPERIRAO KOLJENO

Jedan od najboljih napadača Argentine operiran! Hoće li biti spreman za Hrvatsku?

sergio aguero
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
17.04.2018.
u 17:56

- Oporavljam se od artroskopskog zahvata na koljenu. Potpuno motiviran kako bih se što prije vratio na teren - objavio je Aguero putem svog twitter profila.

Napadač novog engleskog prvaka Manchester Cityja i argentinske nogometne reprezentacije Sergio Aguero (29) objavio je u utorak kako se podvrgnuo artroskopskoj operaciji koljena te se nada kako će se uspjeti oporaviti na vrijeme kako bi nastupio na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

- Oporavljam se od artroskopskog zahvata na koljenu. Potpuno motiviran kako bih se što prije vratio na teren - objavio je Aguero putem svog twitter profila.

Aguero je posljednji put zaigrao za City u uzvratnom dvoboju četvrtfinala Lige prvaka protiv Liverpoola prošloga tjedna, no morao je biti zamijenjen nakon 24 minute jer nije mogao trčati. U prvoj momčadi Cityja posljednji je put zaigrao još 4. ožujka.

Argentina će biti jedan od suparnika Hrvatske u skupini D na SP, a dvoboj Hrvatska - Argentina na programu je 21. lipnja u Nižnjem Novgorodu. U skupini D još se nalaze Nigerija i Island.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije