Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme je za nove podvige

Jedan od najboljih igrača svijeta se naklonio Hrvatu: Dio si povijesti

Kylian Mbappe
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
09.06.2020.
u 08:53

Još nije poznato gdje će Subašić nastaviti karijeru, a francuski mediji nagađaju da se radi o saudijskom klubu Al-Nassr

Kylian Mbappé, jedan od najboljih nogometaša svijeta, naklonio se bivšegm hrvatskom reprezentativnom vrataru Danijelu Subašiću nakon što je Monaco u ponedjeljak potvrdio na svojim službenim stranicama da  'Suba' napušta klub nakon osam godina.

"Poštovanje za sve što si ostvario s klubom i hvala ti na svemu što si mi donio. Ostat ćeš u povijesti - napisao je Mbappe na Twitteru.

Subašić i Mbappe bili su među najvažnijim igračima Monaca u sezoni 2016/2017. kada je klub iz Kneževine stigao do naslova prvaka Francuske, ali i do polufinala Lige prvaka. 

- Hvala puno Monacu na ispunjenju snova. Odigrao sam skoro 300 utakmica za klub, nastupio u četvrtfinalu i polufinalu Lige prvaka, a sada je vrijeme za oproštaj. Hvala svim navijačima i zaposlenicima kluba na podršci koja mi je iskazana od prvoga dana - objavio je Subašić.

Još nije poznato gdje će nastaviti karijeru, a francuski mediji nagađaju da se radi o saudijskom klubu Al-Nassr. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije