Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavolio Hrvata

Jedan od najboljih braniča u povijesti: Dovedite mi Mandžukića, želim igrati s njim!

Mario Mandžukić Juventus
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
08.03.2017.
u 13:49

- Zaista bih volio ponovno igrati s Mandžukićem. Uvjeren sam da bi on bio prava kupovina

Patrice Evra donedavno je igrao s Marijem Mandžukićem u Juventusu i čini se kako su njih dvojica bili u odličnim odnosima. Upravo je francuski branič zaslužan za Mandžin novi nadimak "No good" jer ga je on na duhovit način imitirao i pokrenuo zafrkanciju.

Evra je u siječnju ove godine napustio Juventus i otišao u Marseille, a volio bi da mu se pridruži hrvatski reprezentativac. Otkrio je to u razgovoru za francuske medije.

- Zaista bih volio ponovno igrati s Mandžukićem u Marseilleu. Uvjeren sam da bi on bio prava kupovina, rekao je Evra pa dodao.

- Radi se o sjajnom napadaču koji bi bio uspješan u Francuskoj.

Patrice Evra jedan je od najboljih lijevih braniča u povijesti. Trofeje je počeo osvajati s Monacom, s kojim je igrao u finalu Lige prvaka, a najviše ih je osvojio igrajući za Manchester United, s kojim je bio i prvak svijeta. Nastavilo se i u Juventusu s kojim je dva puta bio prvak, a ima i puno individualnih nagrada. Tri puta je bio u idealnoj momčadi Premiershipa, kao što je našao svoje mjesto u Fifinoj i Uefinoj momčadi godine.

>>Urnebesno: Pogledajte kako Patrice Evra imitira vječno namrgođenog Marija Mandžukića

Komentara 1

RI
rikavac
17:41 08.03.2017.

hahah Evra ti si lud. Jedino ako Mandzukic promijeni poziciju pa postane branic jer kao napadac jednog Juventusa jedog od baj boljih klubova una svijetu koji ke dao 4 gola u tekucoj sezoni je zalosno. Jedan Ramos dao 10 golova ove sezone u 28 utakmica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije