Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI SREDIO TRANSFER

Jedan od najbogatijih klubova svijeta zamalo je Modrića doveo za 'siću'

Luka Modrić Real Atletico
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
06.09.2018.
u 11:30

Bilo je to prije nego što je građane kupio šeik Mansour, a u klubu je tada igrao Vedran Ćorluka koji je uspio uvjeriti gazde da je Luka pravi igrač za njih.

Luka Modrić danas je jedan od najboljih nogometaša svijeta, no tko zna kako bi se njegova karijera razvila da je 2008. iz Dinama prešao u Manchester City, a ne u Tottenham.

Tada je sve bilo spremno za transfer hrvatskog veznjaka, no tadašnji vlasnik i bivši premijer Tajlanda Thaksin Shinawatra je upao u financijske probleme.

>> Pogledajte razgovor s čovjekom kojem su vatreni promijenili svijet

Bilo je to prije nego što je građane kupio šeik Mansour, a u klubu je tada igrao Vedran Ćorluka koji je uspio uvjeriti gazde da je Luka pravi igrač za njih.

- Ćorluka je sve dogovorio s Lukom i Shinawatra je bio vrlo uzbuđen zbog transfera. No, tada je Shinawatrin račun u Tajlandu zamrznut, idućeg dana je došao i rekao da se mora povući pa nismo doveli Modrića. Radilo se o nekakvih 11 milijuna eura, a sada je kandidat za najboljeg igrača svijeta - ispričao je bivši tajnik Manchester Cityja Bernard Halford.

Komentara 3

MN
Mamuti na plaži
11:37 06.09.2018.

ja sam zamalo okrenuo jednu super poznatu butru..

RM
ruzica_mario
12:55 06.09.2018.

ja sam skoro prosli petak dobio euro jackpot ali su mi falila samo 4 broja

Avatar southman
southman
13:42 06.09.2018.

Eh koliko mi je puta bilo " zamalo " u životu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije