Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJLJEPŠI DANI

Je li to bio razlog zašto je izbačen iz reprezentacije? Štrlek dobio sina: Najsretniji smo...

Manuel Štrlek
Foto: Igor Kralj/PIXSELL/Instagram
1/6
19.01.2020.
u 09:21

Na dan utakmice protiv Njemačke Štrlek je otkrio kako je po drugi put postao otac. Rodio mu se sin Rio, a ponosni roditelji objavili su fotografiju iz rodilišta

Vijest da Manuel Štrlek neće igrati za hrvatsku rukometnu reprezentaciju na Euru izazvala je dosta reakcija u našoj javnosti.

- On je samovoljno otkazao reprezentaciju, a znamo što znači. Prema odluci skupštine HRS-a oni koji ne žele igrati za reprezentaciju izabrali su put bez povratka. Dakle, Manuel Štrlek više nikad neće igrati za hrvatsku reprezentaciju, ma tko god bio izbornik. To je njegova odluka, nikako ne naša - rekao je Gobac.

- Hrvatski rukometni savez (HRS) Vas podsjeća da je Skupština HRS-a, održana u Zadru, 14. travnja 2019. godine, donijela odluku da je svaki igrač koji se ne odazove pozivu izbornika ili iz neopravdanih razloga odbije igrati za reprezentaciju, automatski isključen. To vrijedi za sve nacionalne selekcije, od onih najmlađih do najstarijih. Skupština je najviše tijelo Hrvatskog rukometnog saveza i njezinih odluka dužni su se pridržavati svi izbornici, stoji u priopćenju Saveza.

Ipak, Štrlek se prije par dana javio putem Instagrama gdje je podržao donedavne suigrače, a izdvajamo rečenicu: 'Ako me u budućnosti reprezentacija bude trebala, ja sam spreman!'

Na to su mu odgovorili brojni bivši suigrači, a među prvima Domagoj Duvnjak

>>> Pogledajte ludo slavlje naših navijača u Beču

Na dan utakmice protiv Njemačke Štrlek je otkrio kako je po drugi put postao otac. Rodio mu se sin Rio, a ponosni roditelji objavili su fotografiju iz rodilišta. 

'Došao nam je Rio, najsretniji smo roditelji na svijetu', napisao je sjajni krilni igrač.

Vjerujemo kako Manuelu trenutno rukomet i nije u prvom planu jer ipak proživljava najljepše trenutke u životu. 

>>> Pogledajte ludo slavlje naših navijača u Beču


 

Komentara 20

MI
Miko33
10:25 19.01.2020.

Koliko znam mediju su pisali da je odbio reprezentaciju zbog sukoba sa Červarom. Trebao je biti iskren i ne bi bilo problema.

Avatar nisam..robot
nisam..robot
10:24 19.01.2020.

Sasvim druga stvar nego sa Kalinicem. Zbog toga ako se Strlek isrpica i objasni onda je zasluzio drugu sansu.

DU
Deleted user
10:21 19.01.2020.

Gospodine Gobac, pa valjda je rodenje djeteta opravdan razlog za izostanak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije