Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gol za izjednačenje

Je li sudac prestrogo dosudio jedanaesterac protiv Dinama?

Dinamo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
28.08.2018.
u 23:37

Dinamo je večeras imao sve u svojim rukama, vodio je 1:0 sve do 64. minute, ali već u 66. su gosti bili u prednosti.

Nogometaši Dinama nisu se uspjeli plasirati u Ligu prvaka. U posljednjem kolu kvalifikacija modri su kod kuće izgubili od Young Boysa 1:2 i ispali.

Atmosfera na stadionu bila je fenomenalna, u Zagrebu se tražila ulaznica više i grad je ponovno disao za Dinamo. Nažalost, nije bilo sreće i kući su otišli razočarani, ali svi se nadamo da će dolaziti i na utakmice Europske lige.

>>Pogledajte atmosferu s tribina maksimirskog stadiona

Dinamo je večeras imao sve u svojim rukama, vodio je 1:0 sve do 64. minute, ali već u 66. su gosti bili u prednosti. Oba pogotka postigao je Hoarau, od kojih je prvi bio iz jedanaesterca.

>>Pogledajte spornu situaciju u kaznenom prostoru Dinama

A upravo oko toga počele su se voditi polemike, javili su se navijači koji smatraju da je Kuipers bio prestrog. 

Leovac je s leđa povukao Assaléa nakon što mu je ovaj prodao fintu, igrač Young Boysa je pao, a sudac pokazao na bijelu točku. Nitko sucu ne može reći da je sve izmislio, ali neki očito smatraju da je mogao biti blaži. Što vi mislite o toj situaciji, je li Dinamo oštećen? Odgovore šaljite u komentare i anketu ispod članka.

Dinamo
1/15
Ključne riječi

Komentara 55

ST
stipe123
23:48 28.08.2018.

Nije.

Avatar gordi
gordi
06:09 29.08.2018.

sudac ..vjerovatno po nalogu nekog močnika teško oštetio Dinamo

GA
garincha
03:28 29.08.2018.

Ni p od penala!Prodao mu je stos one barabe Ramosa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije