Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neizvjesna budućnost

Ostaje ili odlazi! Kovač: 'Kako bih trebao išta znati nakon ove utakmice?'

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/3
02.11.2019.
u 18:28

Radili smo mnogo pogrešaka. Kad izgubimo loptu u protivničkoj polovici, moramo se brzo pregrupirati i osvojiti loptu što prije. To su pogreške koje protivnik odmah kažnjava - rekao je Kovač

Niko Kovač ju u Frankfurtu dobio strašan udarac od svog bivšeg kluba. Bayern je na gostovanju kod Eintrachta izgubio s 1:5. Hoće li ovaj poraz koštati hrvatskog trenera posla u bavarskom gigantu?

Nakon utakmice David Alaba otišao je razgovarati s navijačima...

- Nije bilo lako igrati s igračem manje već nakon 10 minuta, ali nismo smjeli primiti pet golova. Kod nekih nismo imali sreće, ali nema opravdanja za ovakav poraz. Nije ovo veliko čudo što se danas dogodilo. Nismo igrali protiv Estonije nego protiv Eintrachta iz Frankfurta. Teški dani su pred nama - rekao je Bayernov kapetan Manuel Neuer.

Novinari su pitali trenera Niku Kovača kako vidi svoju budućnost u Bayernu.

- Ne znam, vi znate bolje. Kako bih trebao išta znati nakon ove utakmice? Nije važno kako se osjećam, a što će biti dalje odlučit će oni koji su za to zaduženi - rekao je Bayernov trener.

Neki su bili toliko uporni što Kovaču nije najbolje sjelo.

- Što želite čuti od mene? Dobro smo krenuli u utakmicu, a onda nam je igrač dobio crveni karton. Dvoboj je potom krenuo u krivom smjeru. Ne možeš ovdje izgubiti s 1:5, pa ni s 10 igrača - rekao je Kovač i nastavio:

- Radili smo mnogo pogrešaka. Kad izgubimo loptu u protivničkoj polovici, moramo se brzo pregrupirati i osvojiti loptu što prije. To su pogreške koje protivnik odmah kažnjava. U Frankfurtu nije lagano igrati 80 minuta s igračem manje.

Bayernov trener bio je ljutit na svoje igrače.

- Nismo bili na očekivanoj razini. Sigurno da nismo igrali dobro u drugom poluvremenu. Crveni karton bio je odlučujući faktor u ovoj utakmici, ali ni mi nismo odigrali kako treba. Znam kako ovaj posao funckionira. Nisam naivan. Nisam odustao prije, neću odustati ni sada. Morate se držati onoga u što vjerujete - zaključio je Niko Kovač.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Komentara 12

ZB
Zoki-Bijela
19:03 02.11.2019.

Ostaje.. Sigurno

CO
Constantine
11:32 03.11.2019.

Niko nema sanse ostat u Bayernu jer ga nisu od prvog dana primili kako triba.Od gore pa do skakutala Saliha sve njih mozes slobodno zaboravit..Usao si u veliki klub a imas posla sa malim i vrlo zlobnim ljudima,vecina bez karaktera. Od prvoga dana dobio si samare i nikakve PODRSKE.

PI
pidocha
18:57 02.11.2019.

evo sad mi javili,,,,odlazi,ali bez brata.....takodjer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije