Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern

Je li Salihamidžić okrenuo leđa Kovaču? Otišao u Madrid po trenera

Niko Kovač i Hasan Salihamdžić
Foto: DPA/Pixsell
1/7
07.05.2019.
u 17:41

Salihamidžić želi iz prve ruke saznati je li Lopetegui zainteresiran za posao. Zadnjih tjedana već se nekoliko trener povezivalo s klubom iz Münchena, a Španjolac još jedan s tog popisa

Bayernov sportski direktor Hasan Salihamidžić u Madridu će se sastati s Realovim bivšim trenerom Julenom Lopeteguijem, piše Mundo Deportivo.

Razlog sastanka je angažman 52-godišnjeg španjolskog trenera koji bi sljedeće sezone mogao preuzeti bavarskog bundesligaša. Tako se nastavljaju sve glasnija šaputanja kako će naš Niko Kovač (47) bez obzira na to što je blizu dvostruke krune do ljeta napustiti Bayern.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Navodno, Salihamidžić želi iz prve ruke saznati je li Lopetegui zainteresiran za posao. Zadnjih tjedana već se nekoliko trener povezivalo s klubom iz Münchena, a Španjolac još jedan s tog popisa.

Bayernov igrač Španjolac Thiago Alcantara je jedan od rijetkih koji je znao za Salihamidžićeve planove u Madridu. Julen Lopetegui od listopada prošle godine je bez kluba nakon što je dobio otkaz u madridskom Realu.

Baš nas zanima kako je ovu vijest primio Niko Kovač.

>> Pogledajte što voze hrvatski reprezentativci

Niko Kovač i Hasan Salihamdžić
1/17

Komentara 10

PI
pinkec
18:00 07.05.2019.

Evo ga ponovo! Opet Jovo (Haso ili Vecernji.hr) na novo!

TO
Tomi0713
17:57 07.05.2019.

Srpski list

ER
EroK
18:06 07.05.2019.

Večernji list nas zabavlja i nasmijava sa svojim "biserima"! Ha-ha-ha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije