Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se špica
Povratak na članak

Je li Rebić taj ili je jedini spas povratak uvrijeđenog Kalinića

Utakmica na Rujevici nažalost nije dala odgovor tko je nasljednik Marija Mandžukića na mjestu najizbočenijeg napadača.

Komentari 26

KO
Kopreinitz
09:36 14.10.2018.

Za Kalinicem ne treba plakati, on je svoje otplakao, takav covjek bez obzira na kvalitetu, NEMA vise mjesta u Repki, gotovo svrseno vrijeme, nek sad "lijeci" bolna ledja.On je toliko besraman da bi i uvjete postavljao: ali nesto se mora promjeniti, da Kalinicu nesto se mora promjeniti u tvojoj bahatoj glavi.

VL
PR
prajdali100
09:15 14.10.2018.

Što je ovom novinaru ? Kalinić uvrijeđen !!!!? On je za mene nestao, nema ga, ne postoji, ne egzistira.... Kapiš ??? Sram ga bilo.

VL
Avatar zagorac2
zagorac2
09:11 14.10.2018.

svim silama gurate tog Kalinica a on gdje je god bio u Evropi nigdje nije igral, sjedil je na klupi a ponekad ni to ili je dobil nekih par minuta u nekim mecevima bez veze - vratite ga u Jajduk tamo ce sigurno igrat jer to je njegov domet

VL
Avatar Django
Django
09:32 14.10.2018.

“...jedini hrvatski napadač najviše europske klase...” a sjedi na klupi. Nešto mi tu ne štima.

VL
SS
sokac sa drave
10:49 14.10.2018.

Ovaj pisac texta,kamenjarac neskolovani hajdukovac nam je redom nabrojio igrace koji bi trebali u repku.Skoro svi iz okolice Splita,svi nevole hrvatsku,sve krkan do krkana.Mars mars.

VL
Avatar Glina74
Glina74
10:25 14.10.2018.

Novinarčiću Ledinski jedeš G-----a Uvređeni G-----ar kao ti i sada bi ga svakako ugurao u RePKU dali!!!!! nisi ti saznao da je taj Kalinić odbio da igra za Hrvatsku NACIONALNU REPREZENTACUJU i takove ne trebamo koji bi još neka kove još neka kove uvijete postavljali i opet prvom prilikom odbili da ulaze u igru ili bi kritizirali sve što im ne paše. Ako mu sada pređemo preko njegove ne poslušnosti : Nadam se da DALIĆ neće ta SuFLIRANJA sa strane ne će ni pročitati a kamoli nešto od toga preuzeti . LADINSKI shvati jednom da je taj KALINIĆ odbio poslušnost svome treneru i da ni kakove stare zasluge ne trebaju da se uzimati u obzir . APROPO daj am napiši kada je Kalinić odigrao cijelu utakmicu ili je zamijenjen ili je ulazio zadnjih 15-20 minuta SIMEONE ga je doveo kao 3 zamjenu za Grissmana . LADINSKI znaš li ti onu poslovicu kako je rekao HERBERGER ;;;; koga nema može se i bez njega . LEDINSKI Kalinić je samo za tebe Europska klasa i više za nikoga ?????????? po svima izgledima si nešto ušićario da toliko forsiraš TOGA Kalinića ?????*??? Nadamo se da će na tome ostati i da DALIĆ neće sam sebi skakati u TRBUH jer onda je sav KREDIT izgubio koji ima

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
11:52 14.10.2018.

Statistika za malu djecu.Tu su 3 gola za 34 minute protiv San Marina,znači kad je "protivnik" bio na kraju snage i koncentracije.Od 15 golova 8 u prijateljskim utakmicama,u klubovima zadnjih godinu i pol praktično ne igra i normalno rijetko zabija.Uz to sve izabrao klub gdje će grijati klupu.O bahatom ponašanju za vrijeme i nakon SP-a ne trebam trošiti riječi,sve se zna.U siječnju navršava 31 godinu tako da nikako ne može biti perspektivno,dugoročno riješenje.Mislim da bi i autor teksta neke stvari morao shvatiti jer ova tema postaje dosadna.

VL
Avatar Ruanda2013
Ruanda2013
10:59 14.10.2018.

Kada se već traže špice, preporucio bi gospodinu Daliću svoje kvalitete, trenutno ne igram jer sam se malo udebljao, neka me pronađe u njemačkoj, radim u metalurškoj industriji...inače rasan golgeter. Rado bi za hrvatsku zabijao engleskoj, španjolskoj, i ostalim reprezentacijama svijeta... Gospodine Dalić, očekujem poziv.

VL
LU
lunar777
09:37 14.10.2018.

Kalinić može u svetinju tj reprezentaciju samo ako dođe moliti oprost na koljenima.

VL
MA
Magnificus
12:24 14.10.2018.

prestanite više sr...i s tim propalim nogometašem koji grije klupu gdje god dođe! nije dobar niti za osrednje klubove, ali treba biti nr.1 u napadu hrvatske!!? jeste li vi normalni!!???

VL
Avatar Keep_calm
Keep_calm
12:21 14.10.2018.

Malo je reći, zbilja ste dosadni s tim Kalinićem. Što vam je on da ga toliko gurate? Tip ne zaslužuje biti u reprezentaciji, s obzirom da ju ne voli.

VL
DU
Deleted user
13:32 14.10.2018.

Kojeg li gotovo bolesnog laprdanja Ledinskog. Kakav Kalinić u napadu? Tko za njim to "plaće"? Možda ti sam i još nekoliko nula i ništica poput tebe. Reprezentacija ničim ne zaslužuje jednu moralnu nulu i ništicu od Kalinića. Vjerodostojnost, integritet ii visoki rejting reprezentacije kod hrvatskog geldatelja bio bi bespovratno narušen vraćanjem Kalinića u repku. On reprezentaciji ne može dati baš ništa korisnog, vrijednog ili moralno prihvatljivog. Koga nema bez toga se mora. Amen!

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
14:58 16.10.2018.

Kalinić u cijeloj prošloj sezoni za Milan skupio 1831 minutu u 31 nastup ukupno, dakle cca 59 minuta po svakoj tekmi i zabio ŠEST golova, dakle svakih 310 minuta ili 1 gol u više od 5 sati provedenih na trerenu.... baš impresivno zar ne ? Ove sezone u Atleticu ga ne bole leđa (zasad) i skupio 142 minute i NULA golova... Na temelju statistike barem nekoliko igrača iz HNL bi treballi imati prednost a pogotovo iz jačih liga. Povrh svega, sramotan potez na SP zbog kojeg je potjeran bi po svim moralnim uzusima njemu zatvorio vrtaa repke za sva vremena... kao što je trebalo i Livaji koji je odbio igrati za mladu repku pod Kovačem a ponizni Dalić ga je zvao....

VL
DH
dalibor.hren
16:15 14.10.2018.

Bilo što ili bilo tko, Kalinić nikako, niti pod razno!!!

VL
DC
DC
22:42 15.10.2018.

Kalinic je pokazao sto misli o dresu hrvatske reprezentacije.

VL
PE
peronja
11:41 17.10.2018.

gledam kako su pjaca, rebić, kramarić ili obratno, sasvim dobro funkcionirali, izmjenivali mjesta i nalazili se u prilici. da su još iza imali modrića i rakitića i badelja mislim da bi bilo super.

VL
BL
blekpanther
10:25 17.10.2018.

Sta uzimaju ili piju novinari VL Majdak Ledinski Dasovic provjerite vodu mozda je nesto u njoj. Pa dragi boze Kalinic nije jos odigrao ni cjelu utakmicu za Atlético a o golu da i nepricamo a vi bi ga u reprezentaciju,a,a i Halilovica jos, pa to nije za vjerovat!

VL
PE
peronja
11:27 17.10.2018.

karlić jel ti pušiš? što si zapeo za kaleta?

VL
MA
Mara
20:14 15.10.2018.

Jedina dva riješenja ove trenutne krize su: 1. Zamoliti Mandžu da se vrati jer bez Mandže ne možemo! 2. Da Dalić pogazi ponos i vrati Kalinića i bez njegove isprike! Budući da su Savez i Dalić pokazali koliko drže do Mandže i zabranili narodu da zaziva Mandžu jedino preostalo rješenje je vraćanje Kalinića u reprezentaciju! Jer kakav god da je on je bolji i od Santinija i od Livaje!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.