Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOGAO GRAĐANIMA

Je li pretjerala? Emotivna poruka za Đokovića odjeknula u Srbiji i BiH: Svjetlosti naša!

03.07.2020.
u 10:28

Fatma je velika nada srpskog ženskog tenisa. Višestruka je prvakinja Srbije i sa svojih 15 godina već je članica Fed Cup reprezentacije

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković jučer je donirao oko tristo tisuća kuna Novom Pazaru kako bi pomogao u borbi protiv koronavirusa, a ta gesta je izuzetno dirnula mladu srpsku tenisačicu Fatmu Idrizović

- Hvala svjetlosti naša, naš Novače! Crni oblaci nadviše se nad životima naše male varošice velikog srca, varošice dobrih, vrijednih, poštenih ljudi, velikih duša koje ovozemaljska pošast čiji smo svjedoci i koju trenutno živimo prijeti uništenjem. Trenutak života za sve nas Novopazarce tužan, težak i crn. I kada smo potonuli, kada su nam sve nade usahle da se ovom crnilu može stati na kraj, heroj naših srca je još jednom ulio taj eliksir života, vratio vjeru u bolje sutra, dao nam nova krila da se vinemo iz tog korona mulja - poručila je Fatma i dodala: 

- Hvala Novače, veliko i vječno hvala za svu tvoju dobrotu koja je neizreciva. Vječno ćeš biti u našim mislima, molitvama, stoljećima će se tvoja dobrota prepričavati i veličati, jer ti to zaslužuješ, svjetlosti naša!

Na brojnim portalima u Srbiji i BiH, čitatelji su komentirali kako je Fatma ipak pretjerala u hvali prema Đokoviću te da ga je predstavila kao božanstvo. 

Inače, Fatma je velika nada srpskog ženskog tenisa. Višestruka je prvakinja Srbije i sa svojih 15 godina već je članica Fed Cup reprezentacije.

Podsjetimo, Đoković je nakon turnira u Zadru, nakon provedenog testiranja u Beogradu, bio pozitivan na koronavirus.

>>> Pogledajte kako su se zabavljali Ćorić i Ivanišević u Zadru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije