Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
australian open

Je li ovo seksizam? Evo što je spiker tražio od sedme tenisačice svijeta

bouchard
Foto: Screenshot Youtube
1/8
22.01.2015.
u 17:15

Možeš li se i ti poput Serene zavrtjeti oko svoje osi i reći nam nešto o svojoj haljinici? – upitao je spiker kanadsku tenisačicu

Društvene mreže vrve raspravama o događaju nakon susreta 2. kola ženskog natjecanja na Australian Openu. Naime, nakon što je atraktivna Kanađanka Eugenie Bouchard pobijedila Nizozemku Kiki Bertens australski spiker Ian Cohen zatražio ju je da predstavi svoju sportsku opremu. Po mnogima bio je to seksistički čin.

– Tvitala si da ti se sviđa haljinica Serene Williams, a očito da vama koje ste odjevene u fluorescentne boje ide dobro. Možeš li se i ti, poput Serene, zavrtjeti oko svoje osi i reći nam nešto o svojoj haljinici? – upitao je Cohen sedmu tenisačicu svijeta.

Bouchard se nije mnogo dvoumila i spremno se zavrtjela pa rekla:

– Iskreno, smatram da Serena ima najbolju opremu, bolja je i od moje.

 

Cohena su potom "zatrpali" uvredama na internetu.

– Nisam to očekivala. Starac me tražio da se zavrtim, bilo mi je smiješno – rekla je Bouchard kad su je pitali o seksizmu.

Slučaj je komentirala i Serena Williams naglasivši kako je život prekratak da bismo se fokusirali na ovakve stvari.

– Ja ne bih tražila Nadala ili Federera da se vrte oko svoje osi. Seksizam ili ne, svejedno mi je jer ima mnogo većih problema – rekla je Williams.

>>Pogledajte poen kojim je Karlović nasmijao sebe, publiku i protivnika!

Komentara 13

PP
pp
17:44 22.01.2015.

A jeste li vi dosadili više i Bogu i vragu s tom liberalnom dogmatskom propagandom? Kakav seksizam...ajde molim vas...može to bit nepristojno, neukusno i na to se reagira ako zasmeta. A zašto bi zasmetalo? Jel lijepa cura? Je. Zašto joj to ne bi godilo kao kompliment? A ne odmah pretvarat sve u ne znam šta, pogotovo razne -izme. Dosta je ideološkog maltretiranja.

Avatar @promatrač
@promatrač
17:27 22.01.2015.

A što je to seksizam ?

DI
dinamojavolim1
17:26 22.01.2015.

seksizam??pa nadalu fucka 90%zena na stadionu kad se presvlaci...i tsongi daj nemojte bit smijesni...ovo je malo previse

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije