Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjet legende

Je li ovo ostvarivo? 'Dovedite Modrića i Balea - i pokorit ćete Europu!'

Modrić i Bale
Press Association/Pixsell
05.10.2017.
u 11:30

Bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi izgledala momčad s Modrićem u veznom redu, Baleom na lijevoj strani, Kaneom u napadu i Allijem iza njega, mašta Ginola.

David Ginola, legendarni veznjak francuske reprezentacije, Tottenhama i PSG-a izjavio je kako bi predsjednik Spursa Daniel Levy trebao vratiti Luku Modrića i Garetha Balea, ako želi klub dovesti na vrhunsku razinu.

- Zašto ne izgraditi momčad koja bi u sljedećih pet, deset godina bila najbolja u Europi? Neka vrate Balea natrag i zadrže Kanea. U sljedećih deset godina bi bili fenomenaln - kazao je Ginola u razgovoru za Talk Sport te dodao:

- I povratak Modrića bi bio fenomenalan. Bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi izgledala momčad s njim u veznom redu, Baleom na lijevoj strani, Kaneom u napadu i Allijem iza njega. Znam da bi ovo bilo kockanje i zvuči suludo, ali tko ne bi volio gledati tako sjajnu momčad na novom stadionu kako se bori za naslove i Ligu prvaka svake sezone - zaključio je Francuz.

Modrić i Bale
1/12

Komentara 5

MU
muh
12:29 05.10.2017.

Gluposti.

BU
Bubalamala
13:03 05.10.2017.

Znači da bi Modrić morao igrati još deset godina !

RI
rikavac
13:57 05.10.2017.

Pa mozda bi bilo tako da je Modricu 25 al posto je Modric zagazio preko 30 moguce je ocekivat 2-3 godine da igra na vrhunskoj razini ako ga ozljede postede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije