Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška situacija
Povratak na članak

Je li moguće? Hrvat kojeg svi obožavaju mora riskirati zdravlje u Njemačkoj

Treninzi će se u početku obavljati samo u teretani i to pod strogo kontroliranim uvjetima. Igrači su dobili higijenske mjere kojih se moraju pridržavati i preporuke kako se trebaju ponašati da spriječe eventualno širenje virusa

Komentari 7

DU
Deleted user
15:41 23.03.2020.

patko, daj da vidimo tvoje uši i "plivajuće kožice" među prstima, pa da znamo s koliko si ti "ispao iz pi... glavom ravno na beton"

VL
Avatar NiceGuy
NiceGuy
15:25 23.03.2020.

jedva se pridržavaju mjera a sve kasni barem 2 tjedna ...srljaju u sigurnu katastrofu , sama Merkelica je u karanteni .. eto to su ta puna usta pepela .. to će biti njemačaka, bolje da počnu palit peći .

VL
Avatar patkovic
patkovic
15:22 23.03.2020.

požurio sa 7mj iz mame , vidi se po ušima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.