Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNI PORTUGALAC

Je li moguće da ne vjeruju više Modriću? Dovode mu žestoku konkurenciju

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
02.09.2019.
u 16:50

Real Madrid je već kupio Edena Hazarda iz Chelseaja, Luku Jovića iz Eintrachta iz Frankfurta, Edera iz Porta i Ferlanda Mendyja iz Lyona. Dolazak BruneFernandesa u španjolsku prijestolnicu ukupno bi povećao potrošnju u Madridu na oko 370 milijuna eura

Real Madrid bi trebao potpisati zvijezdu Sportinga iz Lisabona, Brunu Fernandesa, za otprilike 70 milijuna eura do kraja prijelaznog roka koji završava danas u ponoć.

Daily Mail javlja kako je 24-godišnji vezni igrač koji je prethodne sezone igrao nogomet života (32 gola i 18 asistencija), a isto je nastavio i ove s dva pogotka i četiri asistencije, blizu dolaska na Santiago Bernabeu.
 
Fernandes je bio povezivan s mnogim klubovima diljem Europe i izrazio je razočaranje nakon što se do 9. kolovoza nije realizirao transfer u Manchester United (tada je završio prijelazni rok za engleske klubove).

Znači li ovo da je Zidane prestao vjerovati našem Luki Modriću koji, kao ni njegovi suigrači, nije dobro krenuo u sezonu, tek ćemo vidjeti iako su sve glasnija nagađanja medija kako francuski trener na toj poziciji traži neko mlađe ime. 

Real Madrid je već kupio Edena Hazarda iz Chelseaja, Luku Jovića iz Eintrachta iz Frankfurta, Edera iz Porta i Ferlanda Mendyja iz Lyona. Dolazak BruneFernandesa u španjolsku prijestolnicu ukupno bi povećao potrošnju u Madridu na oko 370 milijuna eura.

>>> Pogledajte kako je Luka Modrić stigao do Zlatne lopte

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
17:26 02.09.2019.

..pet godina koliko je u realu vi ga non-stop tjerate iz kluba..u među vremenu čovjek je sve osvojio sa klubom i glavna vertikala..jadna vam majka a i dani plaćenički..

NI
NikoCro
17:27 02.09.2019.

Pa normalno je da se tim mora podmladiti, pa nece Luka igrati do 40-e, al mozda ce Zidane prije odletjeti, toliki novci a igra ni za sta

BU
Bubalamala
16:55 03.09.2019.

Real je investirao puno a dobio je malo pa se kako stvari stoje mora osloniti na stare snage.Zato nema bojazni za Luku a Benzema će i dalje zabijati kao i Bale.Naj veći problem im je i dalje šuplja obrana !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije