Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što vi mislite

Je li moguće da je sudac to napravio? Pogledajte zbog čega su stigle teške optužbe

Sudac
Foto: Screenshot
05.02.2018.
u 09:43

Teorije zavjere uvijek se brzo prošire pa je tako bilo i ovoga puta.

Derbi kola engleske lige između Liverpoola i Tottenhama opravdao je očekivanja. Igrači su navijačima priuštili napetu utakmicu koja je na kraju završila s rezultatom 2:2. 

No, iz tabora Liverpoola može se čuti da nisu zadovoljni tim ishodom jer smatraju da su zaslužili sva tri boda, ali su bez njih ostali zbog sudaca. I ovoga puta doista su u pravu, oba jedanaesterca za Tottenham u najmanju su ruku dvojbena.

Strasti je dodatno uzburkala snimka koja se odmah nakon utakmice pojavila na društvenim mrežama. Naime, tamo je vidljivo da pomoćni sudac Eddie Smart, nakon što je dosuđen jedanaesterac za Spurse, stišće šaku, a mnogi su to protumačili kao da slavi.

Naravno, teorije zavjere uvijek se brzo prošire pa je tako bilo i ovoga puta. No, nikad nećemo doznati je li to bila puka koincidencija ili je sudac zaista slavio što je Tottenhamu dosuđen jedanaesterac.  

Što vi mislite o ovom slučaju? Odgovoriti možete u anketi na dnu članka...

Komentara 5

GU
Gustirna
10:17 05.02.2018.

Gledao sam utakmicu na tv..,oba jedanaesterca su izmisljena....

MV
Mijat vrdoljak
10:16 05.02.2018.

Pa čovjek ne krije emocije

VA
valentin2017
10:38 05.02.2018.

Vidjeli smo još jednu farsu od nogometa. MC u Engleskoj, Barcelona u Španiji, a svi ostali čekajte na red. Vidjeli smo i sramotno ponašanje igrača B no nitko ih ne kažnjava kartonima. Zašto? Zbog ćega im već nitko ne dosuđuje 11metara protiv njih i to već 75 utakmica? Kad gledamo Engleski noigomet vidimo da se tu vrte jedni te isti suci. Dan prije glavni, dan kasnije četvrti. Suđenje katastrofa. Što mislite da se ovo dogodilo Hajduku. Joško Jeličić i Beusan divljali bi na TV. Kos bi prijetio odustajanjem u prvenstvu........Sve je to meni malo sumnjivo. Tko je vidio i tko zna gdje je jučer bio Mamić? Izgleda da on ipak muti i po Engleskoj pa i po Španiji. Mamić je kriv!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije