Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DA VAS ČUJEMO

Je li Kalinić bio u pravu i opravdano zamjerao Daliću?

Nikola Kalinić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/4
20.06.2018.
u 09:35

Hrvatski napadač nije bio zadovoljan što je adut s klupe, a izborniku Zlatku Daliću zamjerao je što gura Andreja Kramarića ispred njega.

Nikola Kalinić spakirao je kovčege i napustio kamp hrvatske reprezentacije u Rusiji uoči druge utakmice na Svjetskom prvenstvu, gdje nas čeka Argentina.

Hrvatski napadač nije bio zadovoljan što je adut s klupe, a izborniku Zlatku Daliću zamjerao je što gura Andreja Kramarića ispred njega.

Dalićev argument bio je da je Kramarić zabio 15 golova u Bundesligi te da je zaslužio igrati, dok je Kalinić u dresu Milana u Serie A ove sezone zabio samo šest.

Kalinićevo nezadovoljstvo je raslo, a sve je kulminiralo na utakmici protiv Nigerije kada se zagrijavao pa odbio ući kao zamjena za Mandžukića te dan poslije kada se požalio na bolove zbog kojih nije mogao trenirati.

Nikola Kalinić
1/7

Hrvatska je tako ostala na 22 igrača u Rusiji, a nas zanima vaše mišljenje.

Je li Kalinić u pravu kada tvrdi da je zaslužio prednost ispred Kramarića.

 


 

Komentara 80

GO
Gomila
09:57 20.06.2018.

VL radi natome da zavadi igrace I pravi mrznju

PA
Paket
09:48 20.06.2018.

Kakav Kalinić, o čemu pričamo? Pa imao je očajno sezonu, a prije toga nikad nije bio član prve postave u reprezentaciji. Kako bi onda odjednom nakon takve sezone mogao biti prvi napadač?

GO
Gomila
10:00 20.06.2018.

Dalic je gazda I njega se mora slusat ako neces noga u guzicu I idi doma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije