143 26°C
  • majkuvam:

    Lewandowski je dobar igrač za nabijanje golova protiv slabih obrana,protiv kvalitetnih se i ne vidi.Kako je sinoć samo primio jednu visoku loptu u šesnaestercu a kako je sličnu loptu prizemljio Mane i zabio,razlika je bila kao dan i noć.Bayern je ... prikaži još! jednostavno prestar a zbog toga i prespor u odnosu na trenutno dominantne ekipe u ligi prvaka.Za to Kovač sigurno nije kriv jer on nije doveo niti jednog igrača po svom ukusu.Mora nekako osvojiti prvensto i kup pa dogodine sastaviti zajedno sa upravom ekipu koja će ponovo biti u stanju osvajati velike trofeje.Po meni James i Thiago sinoć nisu smjeli biti skupa u početnoj postavi,no vjerojatno Goretzka nije još bio stoposto fit.Prepotentnoga Jamesa trebaju svakako vratiti Realu i pokušati još dobro zaraditi na transferu Lewandowskog.Njegovo vrijeme je prošlo.

  • ronyday:

    Stare umišljene zvijezde su pokazale da su ugasle i sada Kovač ima priliku malnuti ono što ne valja Bitno je da uprava Kovaču dade slobodne ruke i uspjeh je zagarantiran

  • Istinoljubivi:

    Lewandowski je izgledao potpuno ne zainteresiran za igru: kilav, spor, bezidejan.... Trebao bi si malo pogledati nastupe Ronalda (mislim na pristup utakmici) Taktika isto loša, ali ni približno koliko i Lewandowski. Trebalo bi uzeti u obzir i njegove nastupe za ... prikaži još!a Poljsku na prvenstvima, tek tada bi statistika bila katastrofalna.

Još iz rubrike Sport

Domagoj Bradarić
Split

Hajduk blizu realizacije rekordnog transfera u povijesti

Goran Ivanišević
Ekshibicijski meč

Rafter stigao u Umag: Sjajno je ponovno vidjeti Gorana

Branko Tuđen

Bjelica će upropastiti Majerovu karijeru, baš kao što Ćiro nije prepoznao Žutog

9