Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ni bok, ni hvala

Je li ga opet pokušao poniziti? Pogledajte kako se Rummenigge ponio prema Kovaču na Badnjak

Niko Kovač
Foto: Frank Hoermann/DPA/PIXSELL
1/5
26.12.2019.
u 20:24

Naravno da se izvršni direktor Bayerna pohvalio dvostrukom krunom, ali svejedno nije našao shodnim spomenuti čovjeka koji je to klubu omogućio

Nije novost da izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge baš nikada nije previše ljubio Niku Kovača, dapače, poznato je da ga je kritizirao kada god bi mu se ukazala prilika, ali čak su i njemački mediji u četvrtak primijetili da se prema hrvatskom strategu ipak mogao ponijeti kao gospodin.

Naime, u svom osvrtu na 2019. godinu, potpisanom i objavljenom na Badnjak, Karl-Heinz Rummenigge niti jednom riječju nije spomenuo hrvatskog stratega, baš kao da ga nikad u Münchenu nije ni bilo, kao da lani s Bayernom nije osvoji dvostruku krunu (naslov državnog prvaka i njemački kup).

Ali naravno, nije se Rummenigge ispred javnosti i navijača zaboravio pohvaliti tim uspjehom, kao i pozitivnim poslovanjem kluba, na čemu je barem donekle ipak zaslužan i nekadašnji izbornik Vatrenih.

No, zato je nije štedio komplimenata kada je govorio o Hansiju Flicku, Kovačevu nasljedniku, za kojega je kazao da izvanredno vodi momčad i da su pod njegovim ravnanjem rezultati ponovo dobri.

Namjerna pljuska Kovaču? Doista je na svakome ponaosob da zaključi što želi, ali čak se i novinar portala TZ u naslovu upitao isto - nije li to bila provokacija uperena protiv Nike?

Rummeniggeovo obraćanje uoči ulaska u 2020. godinu možete pronaći ovdje, te se i sami uvjeriti da u njemu za Kovača nije našao mjesta, makar negdje iza nekog zareza.

Ključne riječi

Komentara 27

Avatar Zombie
Zombie
21:28 26.12.2019.

Rummenigge je seljak.

Avatar jeremija1
jeremija1
01:34 27.12.2019.

Rummenigge prešućuje ono kaj mu ne paše. Pošto na tržištu nije bilo afirmiranog vrhunskog trenera, Bayern je za prvu ruku angažirao Kovača s ciljem da ga se u pogodnom trenutku riješe. Pričekali su ( ili u dosluhu s nekim igračima čak i inscenirali ) prvu rezultatsku krizicu i odmah su ga se riješili, jer bolji trenutak za to ne bi došao. Bayern je već i pod Kovačem prošao skupinu LP i kolo u nacionalnom kupu, a u prvenstvu nisu znatnije zaostali.

ER
EroK
05:49 27.12.2019.

Rummenigge je primitivni kompleksaš, glumi neki autoritet i ne trpi nikoga blizu, ako je bolji od njega. Legende tipa Nike Kovača, uvijek će naći sebi pravo mjesto, mjesto velikana!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije