Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baš nema srama

Javno je ponizio u njega zaljubljenu voditeljicu, a sada joj k svemu zavodi kolegicu s posla

Liz Emiliano
Foto: instagram.com/lizzzev
1/8
21.03.2019.
u 09:31

Coutois je svojedobno ostavio svoju dugogodišnju djevojku Martu Dominguez usred trudnoće, a poznato je i to da mu nije bilo mrsko spavati s djevojkama svojih suigrača.

Thibaut Courtois, vratar Reala i belgijske reprezentacije, još je jedanput potvrdio da nije primjer džentlmena, odnosno da će uvijek činiti sa ženama što mu se hoće bez obzira na posljedice. 

Belgijac se ponovo našao u tabloidima nakon što se na Instagramu počeo otvoreno udvarati televizijskoj voditeljici Liz Emiliano, što medijima i ne bi bila toliko zanimljiva informacija da Emiliano nije kolegica Albe Carrillo, djevojke koju je Courtois tek nedavno ponizio ispred čitavog svijeta.

Naime, Carillo se ponadala da se između nje i vratara može roditi veza, međutim nakon što je par zajedno viđen u javnosti u Madridu, Courtois je nemilosrdno odvratio da njih dvoje nisu zajedno i da to nikada neće ni biti.

Djevojci je takva gruba i ponižavajuća izjava slomila srce, a sada će još morati živjeti sa spoznajom da muškarac u kojeg je zaljubljena želi njezinu kolegicu s posla.

Coutois je svojedobno ostavio svoju dugogodišnju djevojku Martu Dominguez usred trudnoće, a poznato je i to da mu nije bilo mrsko spavati s djevojkama svojih suigrača. Tako je, primjerice, rado zalazio u krevet biše djevojke Kevina De Bruynea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Selfie. . #me #selfie #instapic #happy #lips #natural

A post shared by Liz Emiliano (@lizzzev) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt

A post shared by Liz Emiliano (@lizzzev) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y después...a nadar un poquito! 🏊🏼🙏🏻 #mySHAexperience

A post shared by albacarrillooficial (@albacarrillooficial) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buenos días desde #amigasyconocidas 💃💃💃 @maria_escote

A post shared by albacarrillooficial (@albacarrillooficial) on

Komentara 1

LE
LeandroZG
11:43 21.03.2019.

sve su jadne zaljubljene u njega, novac je nebitan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije