Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIKLI SU

Javila se majka Novaka Đokovića: Strašno je što rade mom sinu! Virus je i tako pri kraju

24.06.2020.
u 14:33

Prestrašno je to što pišu, ali na to smo navikli. Kao da su jedva dočekali. Njima očigledno Novak smeta - smatra ona

Nakon Srđana, oca najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića, svoje viđenje situacije nakon svega onoga što se dogodilo u Zadru, a zbog čega sada cijeli svijet priča o Hrvatskoj, dala je i majka Dijana

-  Svi se osjećamo dobro, pa i njih dvoje. To što je Novak pozitivan ne znači da je bolestan. On je mlad i zdrav čovjek pa to lakše podnosi. Uostalom, mislim da je ovaj virus pri kraju pa su ovo samo neki repovi korone koji nisu tako jaki kao na početku. Zato se oni i osjećaju dobro, kao i mi - poručila je za Blic Dijana, negativna na koronavirus. 

- Mi smo se testirali jer smo bili tamo, ali smo negativni, kao i djeca, i ona su negativna. Svi se osjećamo dobro - dodala je otkrila što misli o napadima na svog sina koji stižu sa svih strana svijeta. 

- Prestrašno je to što pišu, ali na to smo navikli. Kao da su jedva dočekali. Njima očigledno Novak smeta - smatra ona. 

Podsjetimo, otac Srđan je u razgovoru za RTL rekao:

- Kako je došlo do zaraze? Vjerojatno jer je Dimitrov došao bolestan, tko zna odakle. Nije se testirao u Zadru, nego na nekom drugom mjestu. Mislim da to nije u redu, ali dobro, što da se radi. Nanio je veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji i nama kao obitelji - kazao je. 

>>> Pogledajte zabavu u jednom zadarskom restoranu za vrijeme Adria Toura



 
Ključne riječi

Komentara 17

Avatar oficir
oficir
15:05 24.06.2020.

Brz oporavak Novaku!

KA
kaptol
15:36 24.06.2020.

Kako god bilo i prošlo ali virus ostaje i neće samo tako nestati .Morat ćemo se naučiti ili priviknuti živjeti sa njim drugo nam nepreostaje krivit ovoga ili onoga

MK
Mrrrr.Korona
20:45 24.06.2020.

Nazalost gospodo imao je najbolje namjere ali nije bio pametan sto se tice virusa i turnamenta. Koja normalna osoba pravi turnament a virus hara po svijetu. Samo sto nije zakazao da igra u Italiji i Spaniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije