Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

Jaromir Jagr zabio prvi gol za Calgary

Jaromir Jagr
Foto: Reuters/PIXSELL
10.11.2017.
u 12:19

Tampa Bay Lightening (13-2-2) je sa 5-2 u gostima slavila protiv Los Angeles Kingsa

Jaromir Jagr je sinoć zabio svoj prvi gol za Calgary Flamese u pobjedi od 6-3 nad Detroit Red Wingsima

Jagr (45) je drugi po broju bodova (1,918) u povijesti NHL-a iza Waynea Gretzkyja (2,857) i treći je strijelac u povijesti NHL-a (766), iza Gretzkyja (894) i Gordieja Howea (801).

Osim Jagra, Johnny Gaudreau je zabio dva gola, a Mark Jankowski, Micheal Ferland i Matthew Tkachuk po jedan za Flamese (9-7-0). Mike Smith je obranio 39 udaraca. 

Golove za Detroit  (8-8-1) zabili su Anthony Mantha, Martin Frk i Frans Nielsen.

Tampa Bay Lightening (13-2-2) je sa 5-2 u gostima slavila protiv Los Angeles Kingsa, a u prvoj četvrtini su pala četiri gola i Nikita Kucherov je bio prvi strijelac. 

Nakon njega su mrežu Kingsa zatresli Alex Killorn, Victor Hedman i Steven Stamkos. Vladislav Namestnikov je zabio peti gol za Tampa Bay kojima je ovo peta uzastopna pobjeda u gostima.

Strijelci za Kings (11-3-2) su bili Tyler Toffoli i Oscar Fantenberg.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije