Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆA SE

Jarni: Ronaldo igra puno bolje s Modrićem u momčadi

Ancelotti Modrić
FOTO CHEMA REY/UESyndication/PIXSELL
21.02.2015.
u 08:32

- Luka je potvrdio svoju klasu u Realu. Svojom kvalitetom i pristupu sve je osvojio u klubu, ali se i odužio sjajnim izdanjima na travnjaku. Izborio je svoje mjesto u klubu, te Real, bez njega, više nije isti klub - rekao je Jarni.

Luka Modrić se nakon tri mjeseca oporavio od ozljede i odradio prvi trening s Real Madridom. Kraljevski klub u posljednje vrijeme nije toliko dominantan u veznom redu, a bivši igrač Reala Robert Jarni smatra da će se povratkom Modrića stvari popraviti.

- Luka je potvrdio svoju klasu u Realu. Svojom kvalitetom i pristupu sve je osvojio u klubu, ali se i odužio sjajnim izdanjima na travnjaku. Izborio je svoje mjesto u klubu, te Real, bez njega, više nije isti klub - rekao je Jarni za Goal.

Povratkom Modrića mogao bi profitirati i Ronaldo. Portugalac je s njim u momčad zabio 19 od 37 golova u samo 16 utakmica.

- Poseban je igrač jer ima sjajan pregled u svojoj glavi. On je taj koji druge tjera da igraju, daje sjajan ritam. To je ono što njega čini posebnim. Real je jaka momčad i sigurno i bez Luke ima veliku kvalitetu. No činjenica je da Ronaldo, pa i cijeli Real igraju bolje s njim u momčadi - zaključio je Jarni.

>> Navijači Reala: Napokon! Vraća se najbolji veznjak svijeta i naš motor!

Komentara 2

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
14:10 21.02.2015.

EUjanez.......hihihihihihihihih..jako dobra je vaša mlada nada u skijanju Janica Maze!hihihihihihihihihihihihih...kako je ono majstorski pred ciljem zaorala...na Eurosportu su umrli od smijeha!Hihihihihihih

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
13:55 21.02.2015.

Jarni: Ronaldo igra puno bolje kad mu Modrić nosa torbu i čisti kopačke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije