Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VULKANSKI OBLAK

Japanske tenisačice ne mogu do Maribora

Tenis
19.04.2010.
u 13:34

Japanski teniski savez uputio je u ponedjeljak molbu Međunarodnoj teniskoj organizaciji (ITF) za odgodu mečeva Fed Kupa svojih igračica protiv Slovenki, a kao razlog naveo nemogućnost putovanja na susrete u Mariboru.

I dalje probleme stvara dim iz islandskog vulkana, koji blokira zračne puteve, pa tako i onaj kojim su Japanke trebale doći do Slovenije.

Slovenija i Japan razigravaju za ostanak, odnosno ulazak u svjetsku skupinu II Fed Kupa, a u slučaju pobjede Japanke će se onamo vratiti prvi put nakon 2008. godine.

Susret je bio zakazan za 24. i 25. ovog mjeseca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije