Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKE

Japanci napokon do pobjede nakon odlaska Vahe, Poljska uvjerljiva

Poljska Litva
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
12.06.2018.
u 19:51

Lewandowski je pogađao u 19. i 33. minuti, a pobjedu su u nastavku potvrdili Kownacki u 72. te Blaszczykowski u 82. minuti.

Japan je u Innsbrucku s 4:2 pobijedio Paragvaj, te tako upisao prvo slavlje pod izbornikom Akirom Nishinom koji je naslijedio Vahida Halilhodžića.

Južnoamerikanci su prvi poveli, igrala se 32. minuta kada je pogodio Oscar Romero. Takashi Inui golovima u 51. i 63. donosi preokret Japancima, koji su do 3:1 stigli autogolom Santadera u 77. minuti. Ortiz je smanjio u 90. na 3:2, a konačnih 4:2 golom u drugoj minuti sudačke nadoknade postavio je Kagawa.

Japan je u skupini s Kolumbijom, Senegalom te Poljskom, koja je također igrala danas i u Varšavi stigla do 4:0 uvjerljive pobjede protiv Litve.

Lewandowski je pogađao u 19. i 33. minuti, a pobjedu su u nastavku potvrdili Kownacki u 72. te Blaszczykowski u 82. minuti.

Poljska Litva
1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije