Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI STRANI BBB

VIDEO Japanac zbog Dinama doselio u Hrvatsku: 'Naučio sam psovke i spontanost'

HRT/Screenshot
28.07.2021.
u 18:40

- Kad sam došao u Hrvatsku, šetao sam Tkalčićevom ulicom i jedna grupa me pozvala da zajedno popijemo piće – toga u Japanu nema - naglasio je

Yasayuki Nagatsuk je strastveni navijač zagrebačkog Dinama i prvi "strani Bad Blue Boy". Najdraži igrač mu je Eduardo da Silva, a on je i, kako kaže - njegov prijatelj.

- Mi razumijemo kako je strancima živjeti u Zagrebu. Napravio sam i jednu reportažu o hrvatskom nogometu i navijačima, ali i knjigu za japanske turiste koji dolaze u Hrvatsku.

- Kad sam došao u Hrvatsku, šetao sam Tkalčićevom ulicom i jedna grupa me pozvala da zajedno popijemo piće – toga u Japanu nema - naglasio je. 

 Deset godina je živio u Hrvatskoj, na Filozofskom fakultetu studirao i hrvatski jezik, a posljednje tri godine živi u rodnom Japanu, ali već iduću godinu se namjerava vratiti u Hrvatsku.

- Naučio sam puno psovki u Hrvatskoj. U Japanu ljudi baš i ne psuju - kaže.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentara 5

JO
jorgen
19:43 28.07.2021.

Hahaha, bravo Japanac, treba i uživati u životu, ne samo juriti za kompaniju od jutra do sutra!

PE
PetiElement
19:15 28.07.2021.

Vrhunski tekst.. trebalo je puno truda uložiti, svaka čast

AE
a e
22:31 28.07.2021.

Biće više japanaca nego purgeri na tekmi......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije