Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRO COPOV UČENIK

Japanac Ishii oduševio u crnom nogometnom dresu posebnog kluba s kartom Hrvatske

Satoshi Ishii
Foto: Privatni album
1/7
17.06.2019.
u 22:20

Hrvatski dragovoljac bio je svojevrsna avangarda među klubovima jer do 1994. godine nisu se mogli nositi crni dresovi, ali su prvi iskoristili priliku kada je Fifa omogućila takve dresove

Satoshi Ishii hrvatski je borac porijeklom iz Japana koji se odrekao njihovog državljanstva kako bi mogao nastupati pod našom zastavom. Njegov trener i mentor je najbolji hrvatski borac svih vremena Mirko Filipović, a izgleda kako Ishii uživa u njegovom društvu u Hrvatskoj. 

Satoshi je gostovao u Podcast Inkubatoru gdje ga je ugostio Marko Petrak, a Ishii je mnoge oduševio svojim izborom odjeće za emisiju.

Uz traperice Ishii je obukao crni dres Hrvatskog dragovoljca koji na sebi osim prepoznatljivog grba i karta Hrvatske sa svih državnim granicama.

- Svaka čast za dres - samo je jedan od pozitivnih komentara.

Prvi iskoristili pravilo o crnim dresovima

Hrvatski dragovoljac bio je svojevrsna avangarda među klubovima jer do 1994. godine nisu se mogli nositi crni dresovi, ali su prvi iskoristili priliku kada je Fifa omogućila takve dresove. 

Inače, ovaj dres je prijavljen na Zavod za intelektualno vlasništvo pa je vlasnik dizajna klub. 

>>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa



 


 

Komentara 5

MA
Mary5
22:44 17.06.2019.

Satoshi Ishii, zelim ti svu srecu

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
22:30 17.06.2019.

Ishi za predsjednika

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
09:05 18.06.2019.

Nije Japanac jer ima hrvatsko državljanstvo i još komšije ulažu silovat trud kako bi mu našli svrbske krvi u 100 tom pokoljenju al ne ide 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije