Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RISKANTNA ODLUKA?

Japan dopušta 80 posto gledatelja na stadionima kao test za OI

Temporary removal of Olympic rings monument in Tokyo
/Newscom/PIXSELL
16.10.2020.
u 12:30

Ministar gospodarskog oporavka Yasutoshi Nishimura, čelni čovjek borbe protiv virusa COVID-19 u Japanu, izjavio je da će se, ako ovaj eksperiment u Yokohami bude uspješan, dopustiti povećanje broja gledatelja i na drugim utakmicama

Krajem ovoga mjeseca u Yokohami će na tri bejzbolske utakmice biti dopušteno do 80 posto popunjenosti stadiona kapaciteta 34,000 gledatelja, a kako bi se testirale mjere zaštite od širenja zaraze koronavirusom na velikim događajima uoči Olimpijskih igara koje bi se trebale održati u Tokiju sljedećeg ljeta.

Zasad je posjeta na sportskim stadionima u Japanu ove godine bila ograničena na 50 posto kapaciteta te je velika većina utakmica odigrana bez ijednog novog slučaja zaraze.

Ministar gospodarskog oporavka Yasutoshi Nishimura, čelni čovjek borbe protiv virusa COVID-19 u Japanu, izjavio je da će se, ako ovaj eksperiment u Yokohami bude uspješan, dopustiti povećanje broja gledatelja i na drugim utakmicama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije