Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ususret Ligi prvaka

Kovač šokirao odlukom uoči dolaska Crvene zvezde, takvo što inače ne radi

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/3
17.09.2019.
u 09:08

Sve upućuje na to da to Kovač odluku nije donio bez računa, odnosno da nije naglo postao milostiv jer je takav ustao iz kreveta

Bayernov strateg Niko Kovač poznat je kao čovjek kod kojeg vrijede isključivo red, rad i disciplina. I doista je rijetko kada u prošlosti odstupao od svojih načela, pogotovo kada su u pitanju bili treninzi. 

Ipak, u ponedjeljak je šokirao njemačku javnost, i to tako što je svojoj momčadi kazao da uzme slobodan dan i uživa. Dva dana nakon derbija kod Leipziga, Kovač je odlučio dići nogu s gasa, što je začudilo novinare Bilda.

Već u uvodu u članak istaknuli su da je to bio potpuno neočekivan i neobičan potez Kovača, tim više jer u srijedu u München dolazi Crvena zvezda.

Ipak, sve ukazuje na to da to Kovač nije učinio bez računa, odnosno da nije naglo postao milostiv jer je takav ustao iz kreveta.

Novinari Bilda u nastavku navode da se posljednjih dana često savjetovao s čelnim kondicijskim trenerom Holgerom Broichom i analitičarem Sonerom Mansurogluom, koji su ga uputili u fizičku spremu njegovih zvijezda na temelju iscrpnih podataka.

Zajednički zaključak očito je bio da igračima treba predah, a sve kako bi u srijedu beogradski klub travnjak Allianz Arene napustio pune mreže. 

Komentara 19

LJ
ljutko
09:48 17.09.2019.

" Šokirao" je što je dao slobodni dan igračima. Nagometaši nisu strojevi da mogu igrati bez odmora i što je tu "šokantno" vama novinarima što je dao trener igračima slobodi dan?

Avatar Idler 3
Idler 3
10:22 17.09.2019.

Profi nogometašima i jest glavni problem odmor.....al nek su "stručnjaci" šokirani !

AP
ApostolX
10:13 17.09.2019.

7 Komada u mreži komšija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije