Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PPD ZAGREB

Jaganjac dolazi za 100.000 eura, a u klubu o tome nemaju pojma...

Halil Jaganjac
Foto: Igor Kralj/Pixsell
29.06.2018.
u 00:30

– Čuo sam i ja priče da Jaganjac dolazi, ali ne znam ništa službeno. No, više me brine što još nemamo rješenje za desnog vanjskog pucača nakon što se Protić ozlijedio – rekao je Červar.

Rukometaši PPD Zagreba danas će saznati imena suparnika u Ligi prvaka. Ždrijeb dviju elitnih skupina održat će se danas u Beču. Jedino je sigurno da zagrebaši u skupini neće igrati s mađarskim Veszpremom s obzirom na to da su te dvije momčadi u istom bubnju. Najgori mogući scenariji za zagrebaše bio bi da u skupini izvuku PSG, Kielce, Barcelonu, Meškov, Montpellier, Celje i Löwen. Najbolji scenarij bila bi skupina s Vardarom, Pick Szegedom, Flensburgom, Skjernom, Motorom, Kristianstadom i Nantesom.

I dok čekaju ždrijeb, u klubu još čekaju i hoće li Halil Jaganjac doći ili ne. Makedonski mediji, prije svih 24rakomet.mk, izvješćuju da su se klubovi dogovorili. Isti izvor tvrdi da je odšteta 100.000 eura i da je Jaganjac potpisao na tri godine. U klubu iz Veprinačke zasad o tome ne znaju ništa i ne žele se službeno očitovati. No, teško da će platiti 100.000 eura. Jaganjac želi igrati u PPD Zagrebu, a više će se možda znati u ponedjeljak 2. srpnja kada će klub i službeno predstaviti novog trenera – Linu Červara.

– Čuo sam i ja priče da Jaganjac dolazi, ali ne znam ništa službeno. No, više me brine što još nemamo rješenje za desnog vanjskog pucača nakon što se Protić ozlijedio – rekao je Červar.

Na tu temu, aktualan je dolazak Ivana Sršena koji je prošle polusezone kao posuđeni igrač Nexea bio u Pick Szegedu. Dogovore li se zagrebaši s Našičanima, možda bi to bilo za njih nekakvo rješenje.

Osim u Ligi prvaka, danas se održava i ždrijeb skupina Lige prvakinja. 

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije