Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Jadran pretrpio uvjerljiv poraz od europskog prvaka

Vaterpolo lopta
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
26.02.2019.
u 22:19

U srijedu u Zagrebu u 9. kolu skupine B Mladost dočekuje dubrovački Jug CO

Vaterpolisti splitskoga Jadrana u utorak su u 9. kolu skupine B Lige prvaka na svom terenu izgubili od aktualnog europskog prvaka grčkog Olympiacosa sa 3:8 (0:2, 0:4, 3:1, 0:1).

Utakmica je bila praktično odlučena već nakon dvije četvrtine, budući da je Olympiacos vodio sa 6:0. U nastavku je rutinski došao do četvrte pobjede. Grci imaju još tri remija i dva poraza. 

Za Jadran Ivan Domagoj Zović zabio je dva gola, a Nikola Milardović jedan. Kod Olympiacosa najbolji su bili hrvatski reprezentativac Paulo Obradović i Konstantinos Mourikis sa po dva pogotka.

U srijedu u Zagrebu u 9. kolu skupine B Mladost dočekuje dubrovački Jug CO (20:30 sati), koji je i dalje uvjerljivo vodeći u skupini sa 22 boda. Drugi je talijanski BPM Sport Management sa 16, a slijedi Olympiacos sa 15 bodova.

Szolnoki ima 12, Mladost je peta s osam bodova, Spandau 04 je šesti sa sedam, dok sedmi Jadran i osmi Waspo iz Hannovera imaju po šest bodova. 

Iz skupine B na završni turnir (Final Eight) idu tri najbolje ekipe, te domaćin turnira Waspo Hannover.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije