Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIVO SLAVLJE

Jadran deklasirao Mladost u predigri borbe za ulazak u Ligu prvaka

Mladost u Zagrebu u prvoj utakmici polufinala doigravanja Prvenstva Hrvatske uvjerljivo slavila protiv Jadrana
Matija Habljak/PIXSELL
13.10.2021.
u 22:53

Ovom pobjedom Jadran se na vrhu ljestvice pridružio Jugu AO (omjer 2-0, šest bodova), dok je Mladost na omjeru 1-1.

U predigri borbe za ulazak u Ligu prvaka vaterpolisti Mladosti i Jadrana su odigrali utakmicu 2. kola PH, a s uvjerljivih 15:7 su slavili Splićani.

Jadran je od samog starta bio u rezultatskoj prednosti iako je u prvoj četvrtini Mladost održavala kontakt (2:3). No, utakmica je potpuno prelomljena u drugoj dionici u kojoj su Splićani dominirali u svakom smislu te su taj dio igre dobili s 5:0 (ukupno 8:2).

Jadran nije posustao ni tada već je u trećoj četvrtini podignuo prednost na plus 8 (14:6) i time potpuno potopio suparnika. Po četiri pogotka su za Jadran postigli Jerko Marinić Kragić i Rino Burić, dok su po dva dodali Šetka, Dužević i Harkov.

Kod Mladosti su dvostruki strijelci bili Franko Lazić i Dario Rakovac.

Ovom pobjedom Jadran se na vrhu ljestvice pridružio Jugu AO (omjer 2-0, šest bodova), dok je Mladost na omjeru 1-1. Po jednu pobjedu, iz jedne odigrane utakmice, za sada imaju Solaris i Mornar BS.

Podsjetimo kako će Mladost i Jadran igrati međusobno u posljednjem krugu kvalifikacija (play-offu) za Ligu prvaka. Prva utakmica se igra 16. listopada u Splitu, dok je uzvrat četiri dana kasnije u Zagrebu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije