Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GENIJALNO

Sorry, nisi pazio! Pogledajte kako su Boysi podvalili talijanskom policajcu

Talijanska policija
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
26.11.2019.
u 18:30

Naime, na društvenim mrežama kruži fotografija talijanskog policajca koji s rukama na leđima promatra situaciju na terenu ni ne sluteći što mu se nalazi na leđima.

Od ranih jutarnjih sati milanska je policija pripremljena čekala dolazak Dinamovih navijača na središnji trg Duomo, glavno okupljalište stranih gostujućih navijača na dane velikih utakmica na San Siru. 

Nakon loših iskustava u prošlosti s navijačima Dinama, ovaj put Talijani nisu ništa prepuštali slučaju. 

Ipak, čini se kako domišljati Boysi nisu ostali impresionirani spremnošću talijanske policije pa su jednom humorističnom gestom odlučili pokazati organima reda i mira kako moraju 'imati oči i na leđima'. I to doslovno! 

Naime, na društvenim mrežama kruži fotografija talijanskog policajca koji s rukama na leđima promatra situaciju na terenu ni ne sluteći što mu se nalazi na leđima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ono kad Carabinieriju na leda zakeljis baner od Dinama 😂🤪

A post shared by Nogometne vijesti (@nogometnevijesti) on

Naime, čini se kako je jedan od navijača uspio dosegnuti razinu povjerenja s policajcem da mu se približio dovoljno da mu na leđa zalijepi naljepnicu s obilježljima zagrebačkog kluba. 

>>> Pogledajte što je uoči utakmice s Atalantom rekao bivši vratar Dinama Ivan Kelava



 

Komentara 2

Avatar dr. Evil
dr. Evil
19:14 26.11.2019.

Nadam se da ga nisu jako...

Avatar partner
partner
19:29 26.11.2019.

Sorry, nisi pazio!.....ahahaaa, da sorry nisi pazio, e jadnici mali balkanski iskompleksirani, pa zar nema hrvatska rijec. Sto fali "OPROSTI".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije