Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Čačić:

Ja sam izabrao igrače, Dalić je s njima bio dva, tri dana

Ante Čačić
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/5
12.10.2017.
u 17:28

- Presretan sam zbog uspjeha reprezentacije i pobjede u Kijevu, naglasio je bivši izbornik.

 Ante Čačić, donedavni hrvatski izbornik kazao je kako je uživao gledajući utakmicu u Kijevu te da je nazdravio pobjednicima.

- Presretan sam zbog uspjeha reprezentacije i pobjede u Kijevu! Najvažnije je da je Hrvatska na putu prema Rusiji. To je ono što me posebno čini sretnim. S druge strane sam nesretan jer vidim da su mnogi priželjkivali neki sasvim drugi ishod - kazao je Čačić za Sportske novosti te dodao:

- Izgleda da je Hrvatskoj suđeno da na velika natjecanja prolazi najtežim putem.

Ante Čačić
1/5

Nije želio analizirati promjene koje je naravio njegov nasljednik Zlatko Dalić.

- Ne može se to tako na brzinu analizirati. Konačno, Dalić je s njima bio dva-tri dana. Činjenica jest da su ti igrači selektirani s moje strane, da smo bili na okupljanju prije ove dvije utakmice s Finskom i Ukrajinom. Zlatko Dalić ih je na najbolji mogući način uklopio u ovu utakmicu, zaista mu od sveg srca čestitam na rezultatu - rekao je Čačić te dodao kako žali što neće imati priliku voditi reprezentaciju u Rusiji.

- Normalno da mi je žao. Ali su okolnosti otišle na stranu na koju su otišle. Naravno, bit ću i dalje, kao što sam uvijek bio uz Hrvatsku, svim srcem i dušom. Ali još bih nešto želio naglasiti. Posebno sam sretan zbog igrača, ova reprezentacija je zaista primjer jednog pravog, velikog zajedništva - zaključio je bivši izbornik.

Cijeli razgovor s Čačićem možete pročitati ovdje

Komentara 39

DU
Deleted user
18:31 12.10.2017.

ovaj tip je u teškim iluzijama ili deluzijama bolje rečeno, najgore je kad nisi svjestan svoje potkapacitiranosti, pazi molim te, on je odabrao Modrića, Rakitića, Mandžukića, Perišića...daj stari ne prdi.

KO
koraknaprijed
17:47 12.10.2017.

Ha,ha koja umišljena .udala!

IL
ilijan
17:48 12.10.2017.

Čačiću trebao si napititi nakon utskmice sa Portugalom i sve bi bilo dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije