Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO Plavi u srijedu u Maksimiru igraju četvrtfinalni uzvrat kupa sa Zagorom

Izvršni odbor potvrđuje Marijana Vlaka za trenera

09.12.2008.
u 15:39

Pred Dinamovim je nogometašima još jedna obveza, u srijedu će plavi u uzvratnoj četvrtfinalnoj utakmici Hrvatskoga kupa ugostiti trećeligaša Zagoru (14 sati). U Unešiću je bilo 2:1 za plave i Dinamo bi trebao potvrditi ulazak u polufinale.

Gostima besplatno
Za tu će utakmicu, inače, biti otvorene zapadna (80 kuna) i sjeverna tribina (30 kuna), a navijači iz Unešića moći će ući besplatno na južni dio zapada.

- Moramo igrati ozbiljno, ne smijemo se opustiti - najavljuje trener Vlak.

- Osvježit ću sastav u odnosu na utakmicu sa Zagrebom. Drpić se žali na ozljedu mišića i njegov je nastup upitan - kaže Vlak, koji će potvrdu da će na klupi plavih biti i na proljeće dobiti nakon utakmice.

Naime, u 17 sati sastat će se izvršni odbor, a sat kasnije održat će se i sjednica skupštine. Na sastanku IO-a Vlak bi trebao biti potvrđen za trenera, a na skupštini bi dosadašnji IO mogao biti i proširen.

- Nisam razgovarao o novom ugovoru, sjest ćemo za stol kad me izvršni odbor potvrdi. Ali neće biti problema, nemam posebne uvjete - rekao je Vlak, koji će i pomoćnike odabrati nakon sastanka s klupskim čelnicima.

Međugorje pa Turska
Vlak neće mijenjati program zimskih priprema koji je sastavio njegov prethodnik Branko Ivanković. Plavi će se okupiti 5. siječnja i u najjačem sastavu nastupiti na dvoranskom prvenstvu Hrvatske u Zadru. U Međugorje odlaze 18. siječnja, igrat će ondje dvije utakmice (još ne znaju suparnike), u Zagreb će se vratiti 24. siječnja. Protiv mađarskog Fehervara trebali bi igrati u Zagrebu 27. siječnja, a u Tursku (Antalya) krenuti 29. siječnja i ostati ondje do 10. veljače. Igrat će u Turskoj protiv Belchatowa, Teplica, Litexa i Hiroshime. Glavnu provjeru za derbi s Hajdukom (22. veljače) imat će 15. veljače u gostima s jačim suparnikom. Bit će im to posljednja, osma pripremna utakmica.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije