Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga
Povratak na članak

Izvanredan nastup Hezonje, dosad najbolji u dresu NY Knicksa!

Ante Žižić je u pobjedi svojih Cleveland Cavaliersa sudjelovao s osam koševa

Komentari 1

ZO
zoranos
10:50 21.03.2019.

Da ali ... 137:116 su izgubili i to je zapravo bila utakmica bez obrane. Slično je igrao i bildao statistiku u Orlandu dok je tamo bio - imao je prosjek debelo preko 10p u dijelu sezone kada je Orlando već bio izgubio sve izglede za playoff i kada se igralo za publiku, a tu je Hezonja jako koristan jer ima atraktivnih poteza. Međutim Hezonja još nikada nije odigrao dobro jednu ozbiljniju utakmicu, utakmicu na mali broj koševa. Ok ako tu računate onu protiv slabih Lakersa i njegove blokade na LeBronu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.