Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Iznenađujući rezultat u Koprivnici najviše je razveselio Osijek

Slaven Belupo
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
12.07.2020.
u 21:13

Pogodak za domaćine postigao je Slavko Bogojević u 63. minuti, a izjednačio je Marko Tolić deset minuta kasnije

U susretu 34. kola Prve HNL Slaven Belupo i Lokomotiva su u Koprivnici odigrali 1-1, a tim rezultatom je Lokomotiva pala na treće mjesto s bodom zaostatka za Osijekom dva kola prije kraja.

Pogodak za domaćine postigao je Slavko Bogojević u 63. minuti, a izjednačio je Marko Tolić deset minuta kasnije.

Iznenađujući rezultat u Koprivnici najviše je razveselio Osijek. Momčad trenera Ivice Kuleševića sada je druga na ljestvici, s bodom više, a u posljednjem kolu doma dočekuje Lokomotivu. Podsjetimo, iduće sezone osim prvaka Dinama u kvalifikacijama Lige prvaka igrat će drugoplasirana momčad.

Lokomotiva je već u drugoj minuti imala veliku priliku, no Cokaj je pucao pored gola. U sedmoj minuti je zaprijetio Tolić s dvadesetak metara, ali je vratar Ježina obranio.

Prvu priliku Slaven je imao u 14. minuti, pucao je Krstanović, ali je Grbić spasio gol. Tri minute kasnije priliku je imao i Bačelić Grgić, no Grbić je opet bio siguran. U završnici prvog dijela Tolić je imao dvije prilike za 'lokose', ali je Ježina bio na visini zadatka.

Lokomotiva je na otvaranju drugog dijela bila aktivnija, no pogodak su postigli domaćini. U 63. minuti Slavko Bogojević je nakon ubačaja iz kornera na drugoj vratnici poentirao za vodstvo Slavena. Pogodak je poništen zbog zaleđa, međutim, nakon provjere VAR-a sudac Marin Vidulin je potvrdio vodstvo Belupa.

Deset minuta kasnije gosti su izjednačili Tolićevim pogotkom. Gluhaković je prošao po desnoj strani, Tolić prihvatio loptu unutar 16 metara i odmah pucao, pogodio je Božića u tijelo, ali se lopta odbila iza gol-linije.

Na ljestvici vodi Dinamo sa 76 bodova i utakmicom manje, Osijek na drugom mjestu ima 62 boda, Lokomotiva je treća sa 61 bodom. Slijede Rijeka (58), Hajduk (54)...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije