Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET U VATRENIMA

Iznenadit ćete se kad vidite koga je Dalić nakon tri godine pozvao u reprezentaciju

Zlatko Dalić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/7
01.06.2019.
u 19:07

Alen Halilović priključit će se seniorskoj reprezentaciji na nedjeljnom treningu te će konkurirati za nadolazeću kvalifikacijsku utakmicu s Walesom u Osijeku 8. lipnja.

Izbornik srebrnih vatrenih Zlatko Dalić priključit će kapetana mlade reprezentacije Alena Halilovića pripremama za susret s Walesom.

Kapetan Hrvatske U-21 Alen Halilović priključit će se seniorskoj reprezentaciji na nedjeljnom treningu te će konkurirati za nadolazeću kvalifikacijsku utakmicu s Walesom u Osijeku 8. lipnja.

Izbornik Zlatko Dalić zbog ozljeda ne može računati na Ivana Rakitića, Antu Rebića, Nikolu Vlašića, Marka Roga i Filipa Bradarića te je odlučio pojačati kadar za ovaj važan dvoboj.

Alen Halilović, koji je klupsku sezonu dovršio u dresu Standarda iz Liegea, ima već devet nastupa za Vatrene u razdoblju od 2013. do 2016. godine, a mlade je reprezentativce u prošlom ciklusu predvodio do plasmana na ovoljetno Europsko prvenstvo u Italiji i San Marinu. 

>> A u videu u galeriji pogledajte kako su Omišani dočekali Modrića i Dalića

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
19:57 01.06.2019.

To je u redu. U ovoj situaciji treba pomoć veznog reda reprezentaciji, ali treba pomoć i Haliloviću. Bravo Daliću!

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
19:16 01.06.2019.

Nisam se iznenadio

KA
kajinx
00:36 02.06.2019.

E, Alene, sada moraš trčati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije