Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaci ostataka

Iznenadit će vas komentari pojedinih Srba nakon što je Zvezda posramila Cibonu u Zagrebu

Cibona - Crvena zvezda
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/3
05.10.2020.
u 21:06

Nekadašnji dvostruki prvak Europe gadno je stradao na svom parketu od beogradskog kluba

Košarkaši Cibone na otvaranju nove sezone regionalne ABA lige doživjeli su težak domaći poraz od Crvene zvezde 66:104.

Slikovito rečeno, bilo je gotovo i prije nego što je počelo budući da je beogradski klub već nakon prve četvrtine vodio s 22 koša razlike.

U jednom trenutku prednost gostiju je iznosila čak 41, a tijek utakmice budno su pratili i srpski porali koji su po zvuku završne sirene donijeli sljedeće naslove:

- Zvezda se prošetala kroz Zagreb: Cibona je razbijena sa stotkom

- Raspucana Zvezda deklasirala Cibonu u Zagrebu!

- Zvezda protunjala kroz Zagreb: Crveno-bijeli ostavili Cibonu na minus 38

- Zvezda stotkom i kusurom ponizila Cibonu u Zagrebu, na kraju ''samo'' plus 38 a moglo je i mnogo više

- Rapsodija Zvezde u Zagrebu

- Zvezda kao tajfun protunjala Zagrebom: Crveno-bijeli stotkom isprašili Cibonu

---

Međutim, od naslova su bili daleko zanimljiviji komentari na tamošnjim portalima jer su se pojedini čitatelji doslovno sažalili nad sudbinom nekoć slavnog kluba, dvostrukoga prvaka Europe, koji je tijekom zlatnih osamdesetih godina tome pridodao i dva naslova Kupa pobjednika kupova.

- Koliko mi je žao kada vidim Cibonu ovako lošu. Ja sam ipak srednjovječna generacija i dobro pamtim Vukove s Draženom u ekipi.

- Utakmica je dobivena poslije deset minuta, Cibona je očajna.

- Cibona je nekoć bila ime u košarci, ovo sada je stvarno bijedno!

- Jednostavno, od Cibone je ostalo samo ime.

Ključne riječi

Komentara 7

PE
Perspektivan
22:29 05.10.2020.

Kako to da srbi,crnogorci u kosarci pa makedonci u rukometu mogu imat relevantne ekipe cak i u europskim okvirima a hrvati ne mogu!? Kako oni mogu imat stadione a hrvati ne mogu!? Da li su tamo jace kriminalne organizacije koje tako peru lovu!? Ili tamosnji lopovi nesto daju i za sport dok ovi nasi lopovi uzimaju sve sebi!?

DI
Dinamenavek
21:18 05.10.2020.

Dok Cibona blista,BBB se bavi Mamićem! Mamiću 101% si u pravu!!!!!

BE
Beskucnik
22:59 05.10.2020.

Cibona je zrtva politike , kao gradksi klub , tj Bandicev , izgubila je sponzore i SDP ove i HDZove , jedni su CEdevitasi bili ,drugi su forsirali Zagreb ili Goricu , na kraju su svi propali , Ciboni fali Mamic ili Gobac , a jedna stvar je jako tuzna , bivsi sponzori Cibone , izdasno financiraju Ljubljansku Olimpiju i Zvezdu , veliki problem je u trenerima , Hrvatska nikad nije imala vrhunske trenere , a vrhunski bivsi igraci iz zlatne generacije , su ocajni treneri , i jos losiji rukovoditelji u HKS u i klubovima , koji su opet bez novca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije