Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI OBRAT

Iznenađenje u Maksimiru! Trebao je otići, ali ipak nastavlja s Dinamom

Dinamo u 1. kolu Lige prvaka ugostio Atalantu
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
21.07.2020.
u 23:35

S vama je sve to bila pjesma a u meni ćete imati najvećeg navijača! Voli vas vaš Gavro - poručio je Švicarac prije manje od mjesec dana

Danas je poseban dan u mojoj karijeri. Nakon dvije i pol godine sreće, zadovoljstva i čiste emocije, stigao je moj rastanak s najdražim klubom. Ne postoje riječi kojima bih opisao osjećaj svaki puta kada sam stavio grb Dinama na svoja prsa. Svaka sekunda u dresu Dinama bila je posebna i svaku ću pamtiti do kraja života. No, svaki sastanak nosi i rastanak, a ovaj naš se dogodio večeras kada sam posljednji puta istrčao na travnjak Maksimira.

Svi klubovi u mojoj karijeri bili su posao. Čisti profesionalizam. I za svaki sam davao cijelog sebe jer drugačije ne znam. No, Dinamo je bio nešto drugo. Dinamo je bio čista ljubav i ostvarenje dječačkog sna. Biti djelom momčadi koja je u dvije sezone donijela toliko veselja i sreće svojim navijačima je nešto posebno. I da nikada više ne odigram niti sekunde na travnjaku, moja karijera je igranjem za Dinamo ispunjena. Hvala svima vama koji ste bili dio mog maksimirskog puta. Od trenera, suigrača, ljudi iz kluba te navijača. S vama je sve to bila pjesma a u meni ćete imati najvećeg navijača! Voli vas vaš Gavro. 

Ovim se riječima Mario Gavranović prije nešto manje od mjesec dana sa svojim suigračima, trenerima i navijačima Dinama.

Ipak, kako javlja 24sata, dogodio se veliki obrat i Švicarac će ostati u Dinamu te potpisati do 2023. godine.

Ključne riječi

Komentara 5

FR
freeshooter
04:08 22.07.2020.

Odlična odluka i vijest, bravo Gavro, možeš još puno dati, bravo Zorane, odlična procjena i odluka, sada će Gavro opet igrati u petoj brzini, ale, ale Dinamo ale...

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
07:22 22.07.2020.

prevelika ljubav za dinamom. ipak nitko nije htio njegovu cijenu.

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
00:13 22.07.2020.

Dobro da je ostao...izuzetan igrač

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije