Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragična vijest

Iznenada umro bivši hrvatski džudo reprezentativac, imao je tek 25

Marin Perušić
Foto: Judo klub Duga Resa/Facebook
08.03.2019.
u 21:12

Uzrok smrti nije poznat, a sprovod Marina Perušića će biti održan u subotu, 9. ožujka, na groblju Sveti Petar u Dugoj Resi

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Marin Perušić preminuo je u 25. godini. Tužnu je vijest objavio njegov dugogodišnji klub Duga Resa na svojoj stranici na Facebooku.

- Marin je u našem klubu prošao sve dobne kategorije, a najuspješnija godina za njega je bila 2010., kada je osvojio brončanu medalju na državnom prvenstvu za kadete (U-17, -66KG).

Iste godine je u izboru za najbolje sportaše grada Duge Rese bio treći te je bio nominiran i za sportsku mladu nadu Karlovačke županije. Nastupao je i za hrvatsku judo reprezentaciju - stoji, između ostaloga, u objavi.

Uzrok smrti nije poznat, a sprovod Marina Perušića će biti održan u subotu, 9. ožujka, na groblju Sveti Petar u Dugoj Resi.

>> Pogledajte Ivicu Kostelića na korizmenoj tribini 


 

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
03:36 09.03.2019.

Rekreacija da, ali profesionalni sport dokazano skraćuje život.

IM
Immanuell
22:01 08.03.2019.

O Bože, hoće li to više prestati s mladima....... Ovo je strašno, ode još jedan mladi život....... Počivao u miru Božjem, sinko..... Neka ti je laka zemlja.

SA
samoborka
08:51 09.03.2019.

JUDO!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije