Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast, majstore

Izjave slavnog Mourinha oduševit će sve ljude u Hrvatskoj!

Hrvatska reprezentacija
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
16.07.2018.
u 08:00

Naši su izgubili finalnu utakmicu od Francuske, ali Rusiju mogu napustiti uzdignute glave jer su odradili fantastičan turnir.

Hrvatski nogometaši osvojili su srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i tako ostvarili jedan od najvećih sportskih uspjeha u povijesti Hrvatske.

Naši su izgubili finalnu utakmicu od Francuske, ali Rusiju mogu napustiti uzdignute glave jer su odradili fantastičan turnir. Štoviše, i u finalu smo odigrali jako dobru utakmicu, s čime se složio i slavni trener Jose Mourinho.

>>Pogledajte kako su naši igrači slavili srebro

– Hrvatski igrači i članovi stručnog stožera bit će jako, jako razočarani jer je na poluvremenu bolja momčad gubila i to zbog pogreške VAR-a, odnosno njegova koncepta – rekao je Mourinho pa dodao:

– Ne kažem da jest ili nije bio penal. O tome svatko može imati svoje mišljenje. Stvar je u tome da je koncept VAR-a da ispravlja važne sudačke pogreške, a u ovoj situaciji to nije bio slučaj i to je jako, jako razočaravajuće. U drugom poluvremenu dogodilo se ono što smo mogli i očekivati, Francuska je zabila dva gola...

Hrvatska reprezentacija
1/10

Trofejni trener jako je nahvalio naše vatrene.

– Hrvatska je do kraja igrala s ponosom. Bili su fantastični i zaslužuju sve pohvale, ali nogomet je takav da pamti pobjede, a ovaj put svjetski prvak je Francuska.

Za kraj se još jednom osvrnuo na VAR.

– Finale je bio sjajan, ali volio bih vidjeti drugo poluvrijeme koje počinje s 1:1, a ne s prednosti Francuske. Ovako će se ovaj susret pamtiti kao finale VAR gola – zaključio je Mourinho.

Hrvatska reprezentacija
1/6

Komentara 20

Avatar southman
southman
08:50 16.07.2018.

Nama nikada ne bi dosudili onaj penal i time je sve rečeno o ravnopravnosti u finalu !!

DU
Deleted user
08:21 16.07.2018.

O objektivnosti VAR-a svjedoči činjenica da je NIke imao u prodaji franc. reprezentativne dresove s dvije zvjezdice par dana uoči finala. Dakle, ne treba biti "vidoviti Milan" da se naknadno spozna u čijoj službi je zapravo bio VAR odnosno sudačko nastojanje da se "prelomi" utakmica... Tako da od svih naknadnih pametovanja i analiza, jedini ispravni kladioničarski put za iduće svj. prvenstvo: gledajte Nike portal prije finala...

5S
505.scrtom
09:02 16.07.2018.

Nogomet postaje polako nezanimljiv i nepravedan dok god se taj VAR ne primjenjuje pravilno i dok se velikima prednost daje..,tužno i žalosno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije