Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Izjava legende naljutit će Schumijeve navijače: 'Michael nije najbolji'

Michael Schumacher
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
21.04.2020.
u 14:09

Aktualnom prvaku Lewisu Hamiltonu nedostaje još jedan naslov kako bi se izjednačio s Michaelom Schumacherom

Lewis Hamilton mogao bi nadmašiti Michaela Schumachera i postati najbolji vozač formule 1 svih vremena, tvrdi legenda tog sporta Eddie Jordan.

Schumi je za mnoge ljubitelje najvećeg oktanskog cirkusa na svijetu jedan od najboljih vozača u povijesti formule 1, ali ne i njegovom prvom šefu.

Michael Schumacher
1/5

Iako je Schumacher osvoji sedam naslova svjetskog prvaka, Eddie Jordan je za podcast Off the Ball izjavio kako je najbolji - Alain Prost.

- Michael je vjerojatno bio najtalentiraniji, ali meni je najbolji vozač kojeg sam vidio Alan Prost - rekao je Eddie Jordan.

Francuz ima tri naslova manje od Schumija, ali to Jordanu nije presudilo u izboru najboljeg.

- Želio sam da Schumacher bude najbolji, ali nije. On je jedinstven prirodni talent, kao što je bio Senna. Ljudima je Senna bio vrlo drag, jer su voljeli vjerovati da je on najbolji - dodao je Eddie Jordan.

Aktualnom prvaku Lewisu Hamiltonu nedostaje još jedan naslov kako bi se izjednačio s Michaelom Schumacherom.

A zdravstveno stanje legendarnog Nijemca i dalje je obavijeno velom tajne od nesreće u francuskim Alpama. Schumacher je u prosincu 2013. pao na skijanju i glavom udario u kamen.

Šest mjeseci proveo je komi, a onda je otišao na kućnu njegu. Informacije o njegovom zdravstvenom stanju u javnost stižu na kapaljku.

Komentara 1

ES
E@sad
21:23 21.04.2020.

I po čemu je to Eddie Jordan 'legenda" F1 ?.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije