Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UEFA ODMAH REAGIRALA

Izjava koja je zgrozila cijeli svijet: Moramo im ubiti djecu, žene, starce, bez kajanja...

Youtube/Screenshot
04.11.2020.
u 18:35

Kako je već poznato, Azeri i Armenci vode rat na području Gorskog Karabaha, ali dok se drugi trude spriječiti ih, Ibrahimov ih potiče. Točnije, potiče na ubijanje Armenaca, njihovih žena i djece

UEFA je pokrenula postupak protiv prvaka Azerbejdžana, momčadi Qarabaga, zbog skandalozne objave njihovog PR-ovca. Naime, na svome je Facebooku Nurlan Ibrahimov, čovjek zadužen za odnose s javnošću kluba, otvoreno pozvao na sukob s Armencima. 

Kako je već poznato, Azeri i Armenci vode rat na području Gorskog Karabaha, ali dok se drugi trude spriječiti ih, Ibrahimov ih potiče. Točnije, potiče na ubijanje Armenaca, njihovih žena i djece. 

– Moramo pobiti Armence. Djecu, žene, starce, bez kajanja, bez suosjećanja. Ako mi to ne napravimo, ubit će oni nas – napisao je PR Qarabaga.

UEFA je odmah pokrenula postupak protiv Qarabaga koji je pokušao smiriti situaciju i distancirati se od svog glasnogovornika.

Međutim, u prilog im svakako ne ide činjenica da su na svojim stranicama i sami pisali o sukobu Azerbejdžana i Armenije i objavljivali fotografije gradova nastradalih u tim sukobima nakon armenskog bombardiranja. 

Podsjetimo, Qarabag nastupa i u grupnoj fazi Europske lige, a u skupini su s Villarrealom, Maccabijem i Sivassporom. Nakon dva odigrana kola upisali su dva poraza i shodno tome nula bodova.

Ključne riječi

Komentara 47

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
19:07 04.11.2020.

Kako su razmisljali prije 1400 godina tako i danas, pećinari zadrti

ZA
!zagreb!
19:09 04.11.2020.

Idmah diskvalificirati klub na par godina iz UEFA natjecanja.

MA
Maiden
19:00 04.11.2020.

Kao i što su srbijanci htjeli sa nama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije