Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNI RASPLET

Izgubio sve kredite: Šime Vrsaljko ovog ljeta napušta Atletico Madrid!

Rijeka: Trening Hrvatske nogometne reprezentacije na stadionu Rujevica
Goran Kovacic/PIXSELL
23.04.2021.
u 08:20

Takav rasplet situacije očekivan je i nagađa se posljednjih nekoliko mjeseci.

Vodeća momčad španjolskog prvenstva Atletico Madrid mogla bi na ljeto prodati šest do sedam igrača, među kojima i hrvatskog reprezentativca Šimu Vrsaljka (29) koji nije u prvom planu trenera Diega Simeonea, izvijestila je radijska postaja Cadena SER.

Takav rasplet situacije očekivan je i nagađa se posljednjih nekoliko mjeseci, što potvrđuje slabija minutaža našeg reprezentativca. Nažalost, nikad se nije do kraja nametnuo u Madridu, a razlog su brojne ozljede. Također, iduće mu godine istječe ugovor pa je logično da ga trenutno prvoplasirana momčad La Lige želi prodati, u suprotnom bi mogao otići kao slobodan igrač.

Stigao je u Atletico iz Sassuola u ljeto 2016., ali već dvije godine kasnije je posuđen Interu iz Milana. Trebao je biti adekvatno rješenje za Juanfrana, ali to se nije dogodilo.

Stoga, "novi Atletico" bit će bez Vrsaljka, a svakako će se s interesom pratiti što Diego Simeone slaže za naredne godine. Tržišna cijena Vrsaljka je osam milijuna eura, a najizglednije je da će se vratiti u Italiju, no sve su mogućnosti otvorene.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije