Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznao

Izgubio sam poštovanje i strah koji sam imao prema Federeru

Roger Federer
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
17.09.2018.
u 19:04

Kada se Federer ljutio želio sam samo igrati još bolje. Dobro me je krenulo i osvojio sam naslov - priznao je Argentinac

U finalu ovogodišnjeg Masters turnira u Indian Wellsu, koji se igrao sredinom ožujka, argentinski tenisač Juan Martín del Potro pobijedio je Švicarca Rogera Federera sa 6:4, 6:7(8), 7:6(2).

Argentincu je ta pobjeda mnogo značila što je priznao u intervjuu za magazin GQ.

>> Pogledajte kako su tenisači proslavili pobjedu nad Amerikancima

- Izgubio sam poštovanje i strah koji sam imao prema Federeru, ali i dalje mu se divim - izjavio je Del Potro.

Argentinac je do pobjede došao nakon velike borbe u susretu u kojem je Federer često razgovarao sa sucem Fergusom Murphyjem.

- U trećem setu sam pomislio - isti smo, obojica želimo naslov. Tada sam igrao dobro i razmišljao sam kako je ovo možda jedina prilika da osvojim trofej. Kada se Federer ljutio želio sam samo igrati još bolje. Dobro me je krenulo i osvojio sam naslov - priznao je Juan Martín del Potro.

>> Pogledajte veselicu hrvatskih tenisača

Komentara 1

QQ
qqq
15:56 20.09.2018.

Tko bira teme i piše članke u ovoj rubrici, ovo je jako loše. Možda se više ne piše toliko o Noletu ali kvaliteta je ostala ista, ispodprosječna. Razina za časopise Gloria i Story.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije