Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA LIGA

Izgleda sve bolje uoči Europskog prvenstva, Vrsaljko asistirao u pobjedi

Šime Vrsaljko
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/4
24.02.2020.
u 07:44

Atletico se ovom pobjedom probio na treće mjesto ljestvice s 43 boda, koliko ima i četvrta Sevilla koja kao gost svladala izravnog konkurenta za plasman u Ligu prvaka Getafe

Hrvatski branič Šime Vrsaljko bio je asistent za prvi pogodak madridskog Atletica u 3-1 (1-1) domaćoj pobjedi protiv Villarreala u posljednjoj utakmici 25. kola španjolskog nogometnog prvenstva.

Gosti su poveli preciznim udarcem Paca Alcácera s vrha kaznenog prostora u 16. minuti, a na 1-1 Atletico je izjednačio u 40. Vrsaljko je poslao "svijeću" u kazneni prostor gostiju na koju je brže od suparničkog vratara reagirao Correa te poslao loptu u mrežu.

U nastavku su tri boda Atleticu osigurali Koke golom glavom u 64. minuti i Joao Felix udarcem nogom u 74. Vrsaljko je igrao do 58. minute.

Atletico se ovom pobjedom probio na treće mjesto ljestvice s 43 boda, koliko ima i četvrta Sevilla koja kao gost svladala izravnog konkurenta za plasman u Ligu prvaka Getafe. Strijelci za Sevillu bili su Ocampos (43), Fernando (68) i Kounde (75).
Getafe je peti s 42 boda, dok je Villarreal sedmi s 38. Na vrhu je Barcelona s 55 bodova, dva manje ima drugi Real Madrid.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije