Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni konačno u Splitu
Povratak na članak

Izborniku Zlatku Daliću napokon će se ispuniti želja

Za istim stolom u poljudskom salonu našli su se predsjednik Hajduka Marin Brbić, izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić i članovi Izvršnog odbora Damir Mišković i Ante Vučemilović te, naravno, predstavnici Grada Splita na čelu s gradonačelnikom Androm Krstulovićem Oparom, Kustićevim “stranačkim suigračem” iz HDZ-a. Ukupno su za stolom bila 16-orica ljudi

Komentari 7

ZW
zweistein
08:15 25.06.2019.

bit će katastrofa, majmun je ušao u tenk

VL
SO
Somelier
08:40 25.06.2019.

Koje oduševljenje. Sjeli su za stol. Nadam se da Daliću to ne će prisjesti ili mu se obiti o glavu. Ne možwš obečati Hajduku da će biti prvak države kada su nesposobni.

VL
Avatar comandante
comandante
07:02 25.06.2019.

Sta se imaju njemu njemu ispunjavati neke zelje, neka priprema ekipu i ostavi se mudrovanja i jeftinig populizma, normalno je da repka igra u Splitu, zasto o tome uopce raspravljati, zalosno

VL
VK
vječni krojf
11:45 25.06.2019.

Daliću se ispunjava želja?a kakve on to želje ima?.Vidi se ciji je on,a vide se i rezultati.Nastavi li ovako neće dugo biti izbornik.Neznam tocno šta su se ovi u Splitu dogovarali moglo bi se desiti da Hajduk vec jednom postane prvak.Kod nas je sve moguće.

VL
SS
sokac sa drave
11:36 25.06.2019.

Dalic je namjestenik HNS-veza i kao takav nema ovlasti navijati za svoj Hajduk.Presao je gornji rubikon svojih kompetencija mora dobiti momentalni otkaz neka preuzme Hajduk i ja bih volio da ga napravi prvakom drzave.Ova zelja da se nakon svih dogadjaja uskoro igra u Splitu nije nista drugo nego zabiti repki noz u ledja dok su jos vruci od sveg bjesnila sto su do sada napravili.Split jednostavno nije na redu da se tamo igra ima mnogo zasluznijih,na redu je Otocac ili Bednja.A nu.

VL
DH
dalibor.hren
10:56 25.06.2019.

Kad divljaci izazovu prekid utakmice, svi će se čuditi ko pura dre.u! Lijepo je jučer na TV-u rekao stariji gospodin, splitski novinar, da "nekolcina" divljaka jedva čeka priliku napraviti sr...e! To će se i dogoditi....I onda, do nove prilike i isprike HNS-a Hajduku. Pa, i sam Hajduk ne želi preuzeti organizaciju tj odgovornost!

VL
Avatar jeremija1
jeremija1
21:52 27.06.2019.

koliko god mi to teško napisati, jer poštujem Hajduka i volim Dalmaciju, ipak mislim da prije odigravanja ove utakmice treba riješiti neke stvari. Treba biti, pa gotovo siguran da neće doći do incidenta. Koliko se meni čini, kod nekih je navijača fanatizam otišal tak daleko da ih ni Hajduk ne može kontrolirati. Oni su u stanju izazvati nered kakvog nismo vidjeli i onda tražiti zaštitu od kluba koji ih neće smjeti predati jer se boji bunta ulice. Ta šačica fanatika ucjenjuje Hajduka, to se vidjelo lani kad nisu smjeli javno čestitati hrvatskim reprezentativcima na uspjehu u Rusiji. Tim fanaticima nije sveto ništa pa niti Hrvatska, ne vide dalje od svog dvorišta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.