Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio živce

Izbornik Tucak bijesan nakon poraza od Srbije: 'To su poluidioti!'

18.06.2014., Zagreb - Otvoreni trening i konferencija za medije hrvatske vaterpolo reprezentacije na bazenu SRC Mladost. Trener Ivica Tucak.  Photo: Daniel Kasap/PIXSELL
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/4
26.07.2018.
u 22:21

Susret su obilježila brojna isključenja, a crveni karton dobio je i naš izbornik Ivica Tucak

Hrvatski vaterpolisti nisu se uspjeli plasirati u finale Europskog prvenstva u Barceloni. Bolja od nas je bila Srbija koja je cijelo vrijeme bila u vodstvu i na kraju slavila s 9:7.

Susret su obilježila brojna isključenja, a crveni karton dobio je i naš izbornik Ivica Tucak koji je bio prilično bijesan poslije utakmice.

-  Što pričati o sportu kad imate takve poluidiote, ljude koji su tu zbog svojih osobnih interesa? Nijednu jedinu riječ nisam rekao. Užasno sam razočaran samim tijekom utakmice i svime što su dopuštali. Nismo se snašli, promašivali smo izgledne situacije. To nema veze s onim što oni propagiraju kao vaterpolo, rekao je Tucak.

18.06.2014., Zagreb - Otvoreni trening i konferencija za medije hrvatske vaterpolo reprezentacije na bazenu SRC Mladost. Trener Ivica Tucak.  Photo: Daniel Kasap/PIXSELL
1/13

Hrvatska je imala velikih problema s realizacijom igrača više, samo tri puta smo tako zabili, a imali smo čak 13 prilika.

- To je razlog gubitka današnje utakmice. Imali smo prilike, ali smo upali u zamku komentiranja odluka sudaca. Srbiji kao protivniku čestitam, oni su fantastični sportaši. Nismo imali lucidnost, koncentraciju i to je detalj koji je prelomio utakmicu. Vraćali smo se u obrani, ali nismo mogli realizirati te šanse. Trebamo sve analizirati i uzeti medalju, zaključio je Tucak.

Ključne riječi

Komentara 93

GE
genex
23:05 26.07.2018.

ajde tucak ne se.i.nitko nam nije kriv osim nas samih.pa.moja baba bi bolje spremila igrače.današnji vaterpolo,posebno kod jakih timova,svodi se na to tko se bolje brani kad ima igrača manje,odnosno tko je efikasniji s igračem više. srbi su namjerno igrali agresivno jer su vrhunski igrali obranu s igračem manje.kod 2:2 imali smo čak 2 igrača više i nismo zabili.zato prestani kmečati.srbi godinam imaju isti taktiku s jakim sidrašima,i vrhunskom obranom s igračem manje.nema tajne.što si ti radio na pripremama?

ZO
zoca
22:39 26.07.2018.

Tucak stavio si sebe ispred repke i napuhavao si pobjedu kao prioritet a pri tom si zaboravio pripremiti utakmicu jer ti je tekma sa Crnom Gorom trebala biti opomena i oba susreta pocinjete lose a protiv Srbije tu nema povratka. pokusao si biti Dalic ali to tebi ne ide nisi ta klasa . Bronza i nije lose ,objektivno max u ovom trenutku

80
8.000 eura, 8.000 eura!
01:00 27.07.2018.

Ruku na srce dečki. Suci loši, Hrvatska reprzentacija još lošija. Zasluženi poraz!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije