Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženski rukomet

Izbornik Šoštarić pozvao i tri nove igračice

Nenad Šoštarić
BO AMSTRUP/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
15.09.2022.
u 20:48

Reprezentacija se okuplja u Zagrebu 26. rujna i odmah nakon toga ide u Poreč gdje će boraviti tjedan dana.

Nenad Šoštarić, izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije, objavio je popis igračica za prvo kontrolno okupljanje u novoj sezoni. Na popisu se nalaze 22 igračice. Reprezentacija se okuplja u Zagrebu 26. rujna i odmah nakon toga ide u Poreč gdje će boraviti tjedan dana. To je prvi od dva EHF Weeka uoči Europskog prvenstva koje se održava od 4. do 20. studenog 2022. godine u Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji.

U tih tjedan dana reprezentacija neće imati nikakvih prijateljskih susreta, već će samo trenirati. Uz već provjerene i iskusne snage, ali bez ozlijeđene Ćamile Mičijević, tu je i nekoliko novih imena, poput Lane Jarak koja je upravo stavila potpis i iz Dalmatinke prešla u Lokomotivu (ljetos je bila srebrna na Mediteranskim igrama u Alžiru), Ane Lovrić koja je članica novog prvoligaša ŽARK Splita te Karle Birtić koja je od ove sezone u Lokomotivi Zagreb. Ono što nas posebno veseli jest povratak Larisse Kalaus iza koje je dugačko razdoblje oporavka od operacije.

Hrvatska će na Europskom prvenstvu igrati u skupini A s Norveškom, Mađarskom i Švicarskom, i to u Ljubljani. Na popisu su: Kapitanović, Pijević, Bešen, P. i S. Posavec, Šimara, Jarak, Turk, Burić, Lovrić, Ježić, Debelić, Šenvald, Prkačin, Barišić, Petika, Blažević, D. i L. Kalaus, Pavlović, Krsnik i Birtić.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije