Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči engleske

Izbornik Dalić u velikim problemima, otkazao i sedmi igrač!

Zlatko Dalić
Foto: DAMIR SAGOLJ/REUTERS/PIXSELL
11.10.2018.
u 08:29

Iako je već potvrđeno kako šest standardnih igrača zbog ozljeda propuštaju utakmicu drugog kola skupine 4 Lige nacija, Ivan Santini je samo dva dana prije utakmice s Engleskom bio prisiljen otkazati svoj nastup

Uoči utakmice protiv Engleske na Rujevici izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić suočen je s velikim problemima

Iako je već potvrđeno da šest standardnih igrača zbog ozljeda propuštaju utakmicu drugog kola skupine 4 Lige nacija, Ivan Santini samo dva dana prije utakmice s Engleskom bio je prisiljen otkazati svoj nastup. 

Poznato je kako zbog zdravstvenih problema na utakmici protiv Engleske neće biti Ivana Strinića, a za ovu akciju otpali su Marcelo Brozović, Šime Vrsaljko, Duje Čop, Borna Barišić, Lovre Kalinić, a sad, javljaju Sportske novosti, i Ivan Santini. Santini je 4. listopada igrao za Anderlecht protiv Dinama, a upravo je u toj utakmici zaradio ozljedu na nozi. 

– Moram napraviti stanku zbog posjekotine na nozi, to traži određeno vrijeme, ali bit ću spreman za Jordan – rekao je 29-godišnji napadač.

Pogledaj video: Trening hrvatske nogometne reprezentacije na Rujevici

Komentara 20

Avatar Point_of_view
Point_of_view
08:48 11.10.2018.

Santini je panjina, to je pokazao i na utakmici s Dinamom. Ako nam je on važan igrač, onda je to zabrinjavajuće. Jedini, koji će istniski nedostajati je Vrsaljko, svi ostali su zamjenjivi.

LA
Laganese
09:43 11.10.2018.

Nek zove nazad Mandzu i Subasica koji su vazni a prerano bi u mirovinu.

ŽU
žuti
09:35 11.10.2018.

Kalinić lani nije prihvati basnoslvnu ponudu iz Kine , ostao je u Italiji i životario, sada je u Atleticu iz Madrida i dobiva 10-ak minuta! Dalić, što može i on očekivati ako je prošla i njegova "baka s kolačima" kadd nije prihvatio masne ponude koje je imao pred nosom?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije